Täti testaa: Muutama Lumenen uutuus

 

 

Kiinnostuin Lumenen tuotteista taannoisen tuote- ja brändiuudistuksen myötä. Lumenen kampanja sai silloin risuja rasistisesta kuvakielestä, ja loukkaava video vedettiin onneksi pois, mutta se jätti silloin silti vähän omituisen maun suuhun. Minja Koskelan Bluestocking-blogissa oli pohdiskeleva teksti videon ja kampanjan ongelmakohdista myös yleisellä tasolla, ja kieltämättä kalmankalpeiden blondien marssittaminen esiin jonain aitouden perustapauksena oli aika omituista.

Päätin kuitenkin lopulta kokeilta joitain uutuustuotteita. Laajentunut ja uudistunut ihonhoito-osasto kiinnosti minua erityisesti, vaikka monet mielenkiintoiset tuotteet jäivätkin lopulta ostamassa niiden sisältämän alkoholin ja/tai hajusteiden vuoksi. Harmillista! Myös meikkivalikoima meni uusiksi, ja otin nyt joitain tuotteita kokeiluun. Tein ensivaikutelmistani ja käyttökokemuksistani videon, josta tuli kyllä vähän pitkä, ja silti en saanut siihen sisällytettyä ihan kaikkea mitä halusin. 

 

Lumene Invisible Illumination -sävyseerumin väri oli minulle hyvä, ja alla värivertailu muiden käyttämieni meikkivoiteiden kanssa. 

vertailu-1.jpg

Vasemmalta oikealle:

  • MAC Lightful C Tinted Cream värissä Medium (karsean oranssin näköinen tuossa, mutta kasvoilla yllättävän hyvä!)
  • Urban Decay Naked Skin -meikkivoide, sävy 4.0 (hieman tumma tähän vuodenaikaan)
  • Wet ’n’ Wild PhotoFocus -meikkivoide, Golden Beige
  • ja Lumenen Invisible Illumination -värivoide sävyssä Universal Medium.

Kuten näkyy, Lumenen voide on vaaleimmasta päästä, mutta sopii tähän vuodenaikaan.

Uutta kehiin!

Videossa väitän, että tulen tuskin tekemään toista meikkivideota, mutta ihan salavihkaa huomasin kaivelevani tauolla laatikoita ja miettiväni, mitä seuraavaksi tekisin. Kuvassa meikkitasolla muutama valkkaamani asia. Varmaan arvaatte jo 🙂

 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *