Myöhäistä pääsiäistä

Lily oli tällä viikolla neljä (?) päivää kaatuneena. Muistelen, että tällaisia pitkiä katkoksia on ollut ennenkin. Se on käyttäjän, lukijan tai bloggaajan, kannalta ihan todella turhauttavaa. Itselläni ei olisi hirveästi aikaa ihmettellä, koskakohan Lily olisi taas pystyssä ja pääsisi julkaisemaan tekstejä. Pahoittelen siis viivästystä ja taukoa. Uskon, että Lily on myös erittäin pahoillaan tästä.

Pääsiäinen oli ja meni, se oli todellinen lepoloma. Näin paljon kavereita, vietin aikaa perheen kanssa ja liikuin. Ja söin. Karitsan viulu, nam! Mansikkajuustokakku, nam! Kinder-munat ja Mignon, nam! Kukkakaaligratiini, nam! Ylipäätään mikä tahansa jonkun muun valmistama ruoka, nam!

Olen todella laiska kokki. En nauti ruoanlaitosta, vaikka saankin itseni pidettyä hengissä tarpeen tullen omilla kokkauksillani. Kaverini ja perheeni ovat kuitenkin tottuneet aina tarjoamaan mulle ruokaa, kun käyn kylässä. ”Me syötiin just, siinä on vielä tän päivän ruokaa jäljellä, otatko?”. Kyllä, kiitos! Olen myös saanut eräältä kaverilta Viron tuliaisina plakaatin, jossa lukee ”Kuningatar ei kokkaa”. En ole ylpeä tästä laiskuudesta keittiön puolella, mutta on ihan hyvä tiedostaa oma puuttensa. Toisaalta, olen varmasti mitä kiitollisin ihminen silloin, kun joku muu tekee ruokaa. Yritän aina muistaa kiittää, sillä itse arvostan hirveästi ihmisiä, jotka nauttii kokkaamisesta ja hallitsee sen asian. Mulle se on vähän niin kun pakollinen paha. Ennemmin imuroin, pesen pyykkiä tai siivoan, kun laitan ruokaa. Pääsiäisen aikana söin kerran ulkona ja kolme kertaa jonkun muun pöydässä. Olen aika siunattu, kun mulla on ympärilläni tämmöisiä ihmisiä, jotka huolehtii mun ravinnon saannistani. (Mainittakoon, että tein pääsiäisenä kertaalleen itsekin ruokaa, jota söin pariin otteeseen. Jauhelihakastike syntyy tosi nopeasti! 😉

Alla pääsiäisen herkkuja. Luonnollisestikaan ei minun valmistamiani.

cake.jpg

kinder.jpg

Ja tässä vielä paras saamani pääsiäiskuvaviesti! Happy belated Easter! 😉

paasiaista.jpg

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *