Saako seksibileitä paheksua?

Hevostalli.netin senioreissa avattiin aihe seksibileistä. Jotkut paheksuivat, toiset eivät. Kysymys on siis tapahtumasta, johon keräännytään naimaan joko yhden kanssa tai porukassa.

Keskustelussa arvattavasti nousivat esiin käsitteet suvaitsevainen ja suvaitsematon ja normaali ja epänormaali.

Samat käsitteet nuljahtavat pintaan, kun puhutaan siitä, onko hyväksyttävää saada seksuaalista nautintoa, kun joku ruoskitaan verille (videoita löytää esimerkiksi hakusanoilla brutal whipping). Kuulun itsekin ihmisiin, jotka kiihottuvat nähdessään aitoa kipua ja kivun jäljet.

Yleensä rajaksi esitetään vapaa tahto. Jos ihminen vapaaehtoisesti osallistuu ryhmäpanoihin tai haluaa ruoskittavaksi ehkä terveytensäkin uhalla, niin silloin liberaalit ihmiset katsovat toiminnan olevan hyväksyttävää.

Minä en ole tuosta rajanvedosta varma. Jos joku pitää minua vinksahtaneena tai peräti sairaana siksi, että nautin fyysisen ja henkisen kärsimyksen kehittymisen seuraamisesta, niin ymmärrän kyllä hänen mielipiteensä, koska normaali, sairaus ja rajat ovat määrittelykysymys, eikä vetoaminen vapaaehtoisuuteen ole kuin yksi tapa lähestyä moraalisia rajanvetoja.

Voin kuvitella osallistuvani seksibileisiin, mutta silti minusta niissä on jotain rumaa. Minusta on hyvä, että myös tuota rumuuden kokemusta tuodaan esiin. 

suhteet rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *