Ihanimmat, talviset monikäyttökortit alkuopetukseen

talviset-monikayttokortit-1talviset-monikayttokortit-2

Ihanimmat, suloiset, talviset monikäyttökortit syntyivät avuksi sekä iloksi sinulle, alkuopettaja!

Monikäyttökortit ovat olleet pidettyjä juurikin laajojen käyttömahdollisuuksiensa vuoksi, joten halusin tehdä sinulle korteista myös talviset, jäänsiniset lumisadeversiot. Aiemmin korteista ovat ilmestyneet maksuttomat Halloween-teemaiset kortit, suloiset joulun monikäyttökortit sekä joka vuodenaikaan sopivat pöllökortit.

Voit käyttää näitä talvisia kortteja minkä tahansa oppiaineen tunnilla. Kuvien alla on tarkoituksella kirjoitustilaa – kun olet laminoinut kortit, voit hyödyntää tuon kirjoitustilan vesiliukoisen tussin avulla. Näin kortit ovat pyyhittäviä ja monikäyttöisiä oppilasryhmästä, oppitunnista ja vuodesta toiseen. Tarkoitus on, että kortit palvelevat sinua mahdollisimman monipuolisesti – siksi korteissa ei ole valmiina laskuja, tavuja, alkukirjaimia tai muitakaan opeteltavia sisältöjä.

Käyttöideoita korteille löydät esimerkiksi toiminnallisen oppimisen sekä opettajien Facebook-ryhmistä, Instgramista ja Pinterestistä. Laminoidut kortit kulkevat näppärästi mukana myös retkillä, talven ulkoliikuntatunneilla, uimahallissa… Halutessasi voit tulostaa kortit myös esimerkiksi tuplana, jolloin saat 48 kortin pakan ja voit hyödyntää samanlaiset kuvat pareina.

Talven monikäyttökortit koostuvat 24 kortista. Yhdelle A4-arkille mahtuu kuusi korttia, eli tulostettava pdf-tiedosto sisältää neljä sivua. Voit tilata tiedoston osoitteesta tassutiikerin.maailma@gmail.com / 20€.

 

Aiemmin ilmestyneiden monikäyttökorttien lisäksi löydät talvisia oppimateriaaleja myös näistä linkeistä:

Jaathan hyödylliset linkit myös kaverillesi, näin materiaaleista on iloa ja hyötyä mahdollisimman monelle! 🙂

talviset-monikayttokortit-3talviset-monikayttokortit-4

perhe tyo tutoriaalit lapset
Kommentit (0)