Iltani Holly Golightlyna, eli vintagemekkokutsut

Eilen minulla oli mahtava syy laittautua viimeisen päälle, sillä osallistuin Phocahispidan järjestämille vintagemekkokutsuille Rosannan ja Ellan kanssa. Suunnitelmani vintagemekon lainaamisesta ystävältäni menivät mönkään koko-ongelmien takia, toinen oli liian pieni ja toinen liian iso. Turvauduin siis vanhaan kunnon pikkumustaan, jonka päivitin asusteilla ja kampauksella vastaamaan Aamiainen Tiffanylla -elokuvasta tuttua 60-luvun tunnelmaa.

vintage.jpg

Kukin vieraista osallistui tarjottavien tuomiseen, ja minun osuutenani olivat drinkit. Valitsin coktailin muotoon rakennetun Shirley Templen sekä sex on the beachin alkoholittoman version safe sex on the beach. Tuota on pakko rakastaa ihan sen nimen takia!

vintagedrinkki.jpg

En tiedä sanoinko kutsuilla ääneen vai ajattelinko vain, mutta kaikilla oli aivan ihanat mekot! Vau! Mahtavaa panostusta ja heittäytymistä illan teemaan.

vintagekaikki.jpg

Kaikki olivat niin kauniina! Ihanat ladyt!

Puitteetkin olivat kohdallaan. Phocahispidan persoonallinen ja kaunis koti oli laitettu juhlakuntoon kynttilöin ja kukkasin, ja myös sävy sävyyn katettu pöytä hiveli silmää. Tarjoilut olivat erittäin maittavia, ja mangojuustokakku ehkä parasta ikinä! En ole niin kakkuihmisiä, tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun santsaan juustokakkua…

vintagekukka.jpg

vintage3.jpg

vintagekakku.jpg

vintage4.jpg

Hain 60-luvun tunnelmaa korkealle tupeeratulla kampauksella. Tukka oli niin pöyhkeä, ettei se mahtunut autoon ottamatta hieman damagea… Loppuillasta koin Marie Antoinette -fiiliksiä, kun en meinannut mahtua hiuspehkoni kanssa sytyttämään kynttilää parvekkeella. Kaikesta huolimatta ylisupermuhkea tukka on ihana, ja rakastan kuuskytlukua juuri kampausten takia.

vintagetukka.jpg

Kissabloggaajana en voinut olla tekemättä tuttavuutta nelijalkaisten kaunotarten kanssa.

vintagekissa2.jpg

vintagekissa.jpg

Loppuillasta siirryimme fiilistelemään syksyn hämyistä tunnelmaa parvekkeelle. Lukuisat kynttilät loivat tunnelman lisäksi valoa ja lämpöä kylmenevään iltaan (/yöhön). Yöpalalla ollessamme tuli valomerkki – sekin vintagetyyliin kynttilän loppuunpalamisena. Juteltavaa olisi riittänyt vielä senkin jälkeen, mutta jääpähän jotain ensi kertaan.

vintageilta2.JPG

vintage ilta.JPG

Lisää kuvia ja tunnelmia Ilman sinua olen lyijyä sekä Lentoaskeleita -blogeissa.

Kiitos, oli mahtavaa! Otetaan uusiksi!

muoti trendit meikki ystavat-ja-perhe
Kommentit (3)
  1. Noista parvekekuvista tuli kyllä tosi kivoja, miinus ehkä se Vampirella-kuva.

    1. Kyllä, samaa mieltä. Mutta siinä vampirella-kuvassahan sitä tunnelmaa vasta onkin 😀

  2. Oi, näyttää tosi ihanalta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *