Onnellinen kotiinpalaaja

Minulla on takana ihan mahtava reissu. Aivan mahtavassa seurassa. Olin nimittäin mammabloggaajaseurassa skumpanhuuruisella ja nauruntäytteisellä budjettimatkalla Tallinnassa. Kaikki vähät rahat meni ja itseasiassa vähän enemmänkin, mutta kaikki oli sen arvoista (paitsi yksi taksimatka).

tallinn.jpg

Minulla on ihan jäätävä univelka, joka sai alkunsa jo ennen reissua, eikä itse matka tai myöhäistä kotiinpaluuta seurannut aamuyön herätys suinkaan helpottanut oloa. Nyt en siis kiduta itseäni enempää, vaan miehen luettua iltasadun lapselle, aion painua itsekin nukkumaan. Voit lukea reissutiivistelmän sekä selata ihanat kuvatunnelmat läpi esimerkiksi Ilman sinua olen lyijyä -blogista, kurkata Rosannan mietteitä reissusta Lentoaskeleista tai lukea reissun herättämiä vähän syvempiä ajatuksia Mun elämä, milloin siitä tuli näin ihana -blogista.

Fyysisesti takki on nyt ihan tyhjä, mutta olen silti onnellinen. Vaikka reissu oli kuinka ihana, ja vaikka miehen huonosti osuneen työreissun takia klo 5.40 aamuherääminen kirpaisi aika paljon, olen silti ollut tänään iloinen myös kotona olemisesta. Aamulla minua odotti siivottu koti (sydämellinen kiitos anopille), avokado-voileivät ja pitkään ja hartaasti täydellisessä omassa rauhassa ja puhumattomuudessa vietetty aamukahvi (kiitos yle kakkosen lastenohjelmat). Vaikka joskus (usein) kaipaan hetkiä ilman lasta, on se meidän neiti kuitenkin niin ihana ja söpö. Ja niin onnellinen tuomastani tuliaisesta, että äidinkin sydän hyppii lapsen kanssa yhdessä ilosta tasajalkaa.

Vaikka reissussa valitin kun en voi ostaa kukkia pöydälle kissojen takia, ei se oikeastaan edes haittaa. Kun kissa poissaolostasi ikävissään asettaa itsensä kehräämään kaulallesi pehmeämpänä kuin kalleinkaan kettupuuhka, ja onnellisena oikein painautuu poskeasi vasten – silloin tiedät että olet kotona ja oikeassa paikassa.

kissakaulalla.jpg

kissakaulalla2.jpg

Kiitos kaikki ihanat leidit matkaseurasta! <3

suhteet ystavat-ja-perhe mieli matkat
Kommentit (4)
 1. Kiitos täältä myös! Vähäsen harmittaa, että päädyin muualle yöpymään -mutta edelleen kiitos tarjouksesta! Mä perustelin jo niin, että kuohariin laitetut rahat ei mene ikinä hukkaan.

  Lontoon reissua sitten suunnittelemaan 😀

  1. Kiitos itsellesi seurasta! Mä silloin su-aamuna ajattelin, että onneksi sä sait vielä paremman majapaikkatarjouksen, sillä se ennen kuutta herääminen ei ollut mitenkään mieltä ylentävää… Ja tänäaamuna kun mies sai nukkua vähän pidempään (lue: seiskaan), hän ei ollut kauhean tyytyväinen kun lapsi yritti joka välissä tulla herättämään paukuttaen metallisia leikkikattiloita yhteen. Ja jos iltaan lisäisi vielä pari kuoharilasillista lisää, niin… 😀

   Joo, Lontooseen seuraavaksi! 😀

 2. Kiitos itsellesi ❤

  Voisin muuten lainata sun anoppiasi 😀 Nimim. koko päivä pyykkituvassa.

  Juodaan pian taas ”kermavaahto”-kahvit!

  1. Mun anoppi on tehty kullasta! <3

   Mä jo neidille mainitsin että pitäisi tulla käymään teillä. Itku oli suuri kun kerroin ettei lähdetäkään heti. 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *