Forever Young

 

IMG_2165.jpg

Nyt kun lähdettiin tälle vierailevien asukuvatähtien linjalle, niin jatketaan siis tutulla kaavalla. Tällä kertaa kuvattavaksi pääsi pikkuveljeni, josta on viime vuosina kuoriutunut varsinainen muotiguru. 😉 Hiukset laitetaan millin tarkkuudella, ja asukokonaisuudet mietitään huolella. Hän oli tosin jo pikkupoikana hyvin tarkka siitä, mitä suostui laittamaan ylleen: parivuotiaana hänelle kelpasivat vain isosiskon kulahtaneet trikoot, joita kutsuttiin rakkaudella ”kukkahousuiksi”, sekä ”isifankut”, jotka käytiin kerta toisensa jälkeen itkua vääntäen pelastamassa likaisena pyykkikorista. Nyt veikan tyyli on onneksi löytänyt jo uomansa jostain muualta kuin isosiskon legginsien parista tai isän garderobista!

IMG_2158.jpg

IMG_2161.jpg

JEANS & VEST H&M SHIRT Jack&Jones SHOES Vans BEANIE Ponke´s NECKLACE Kalevala Koru

IMG_2162.jpg

Kummityttö ei kauaa malttanut pysyä poissa parrasvaloista, vaan säntäsi enon syliin linssiluden elkein…  Seuraavana päivänä photoshoot jatkui sisarusten kanssa lisävahvistuksen kera, ja näistähän kuoriutui varsin varteenotettavaa ja katu-uskottavaa matskua. 

IMG_2266.jpg

IMG_2276.jpg

IMG_2278.jpg

Onneksi näiden teinien kanssa säilyy lapsenmielisyys – tai no, onneksi omat kamerantakaiset toilailuni jäivät dokumentoimatta! Tänä kiiltokuvamaisen somekulttuurin kulta-aikana on välillä ihan hyvä heittää ulkonäkö- ja uskottavuuspaineet romukoppaan ja nauttia elämästä.

 

Hauskaa sunnuntaita ja rentoa alkavaa viikkoa,

Hanne

 

 

Kommentit (4)
 1. Betty Blueyes
  11.6.2014, 12:01

  Are those 2 guys gays? They look so feminine or is that how Finnish guys are? Yikes.

  1. I apologize if these pictures didn´t convey what was so obvious to me; being goofy, spontaneous and having fun. I haven´t been translating my texts into English recently because I feel like it messes with the rhythm and flow in my writing, but what I wrote here is that sometimes I wish us adults could let go of our seriousness and street-cred, and just be young and careless once again. 🙂 

   I hope this answers your question.

 2. Huippuja kuvia!

  1. Nää on kyllä niin valokuvauksellisia ja heittäytyviä tyyppejä, nauroin ihan kippurassa kun näitä otettiin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *