Home Sweet Home

 

IMG_1036.JPG

Koti on paikka, jossa keittiöpyyhkeet ovat aina rutussa, eikä kukaan edes haaveile niitten silittämisestä.

Home is a place where kitchen towels are always wrinkled – and no one even dreams of ironing them.

IMG_1035.JPG

Koti on paikka, jossa astiat ovat iloisesti eri paria.

Home is a place where the dishes never match.

IMG_1037.JPG

Koti on paikka, jossa uudenuutukaiset tabletit pysyvät pöydällä ojennuksessa noin puoli sekuntia, kunnes ne päätyvät yksivuotiaan puruleluiksi tai kaksivuotiaan leikkeihin autonrateiksi.

Home is a place where brand new placemats stay on the table for about half a second, until they become chewy toys or steering wheels.

 

IMG_1050.jpg

 

IMG_1032.JPG

IMG_1034.JPG

IMG_1047.jpg

Koti on paikka, jossa kanassa on aina liian vähän suolaa, leivinpaperit ovat vääränmallisia ja ruokakuvista tulee tekotaiteellisen tärähtäneitä.

Home is a place where the chicken never has enough salt, baking paper is the wrong shape and the food pictures end up being fake-artistic and blurry.

IMG_1038.JPG

Koti on paikka, jonka sisustaminen aloitetaan varovasti uusilla käsipyyhkeillä ja muilla pehmeillä sisustuselementeillä (koriste-esineitä pikkulapsiperheeseen – jooei).

Home is a place where the decorating begins very cautiosly with new hand towels and other soft interior elements (vases and pretty flowers for a family with two toddlers – ehhh forget it). 

 

IMG_1039.jpg

Koti on paikka, jossa sängyt kyllä pedataan aamuisin, mutta niissä pompitaan salaa pitkin päivää.

Home is a place where the beds are made in the morning but someone is secretly jumping on them all day long.

IMG_1040.jpg

IMG_1041.jpg

Koti on paikka, jossa äiti epätoivoisesti yrittää toteuttaa sisustusunelmiaan, mutta hänet kyllä nopeasti palautetaan pilvilinnoista takaisin arjen inhorealismiin. (Kenen ajatus oli laittaa 65 euroa koristenimikirjaimiin, jotka hajoavat heti kättelyssä? Halpojahan nämä ovat tietysti niille vanhemmille, jotka ovat fiksusti antaneet lapsilleen lyhyitä nimiä, kuten Mia tai Aki.)

Home is a place where mom is desperately trying to execute her interior design fantasies, but she is quickly brought back to the rough reality. (Whose idea was it to spend 65 euros on decorative letters that break right away? Also, these are really cheap for the parents who were smart to give their children short names, such as Mia or Aki.)

 

SUMMA SUMMARUM:

Lasten kanssa sisustaminen on ihan ajanhukkaa. Tai oikeastaan, ketä oikein yritän huijata? Enhän minä muutenkaan osaa sisustaa… 😉 

Decorating is a waste of time with kids. Or actually, who am I kidding? I honestly don´t know how to decorate anyway… 😉

 

x Hanne

 

Kommentit (7)
 1. deliciousliving
  26.2.2014, 16:19

  Hanne osaat sä sisustaa 🙂 Pikkuhiljaa, siitä se alkaa. Kaikkea ei voi kerralla saadakaan valmiiksi. Minä ainakin rakastan sisustamista ja se tuo iloa elämään 🙂 toisinaan menee lamput ja NE puukirjaimet rikki mutta toisaalta suurin osa on vielä ehjänä muista sisustuselementeistä ;). IHana toi teidän sänky!!! voisitko ottaa ulkoa päin kuvan teidän asunnosta? 🙂

  1. Mua ei oo ennen edes juurikaan kiinnostanut koko sisustaminen, mut nyt on joku kärpänen puraissut! Mut välillä käy kyllä niin, et sit kun näkee ostamansa jutut kotona, ni tekeekin mieli vaihtaa… Joudutaan tekee uus reissu Ikeaan ku meidän ostama pöytä oli rikki, ni palauttelen (ja vaihdan) siinä sit virheostokset samalla. Katotaan vaan ni kassalla sit tuleeki taas joku kolmensadan paukku (vähintään)! Mäpä laitan tänne myös ulkokuvia kunhan ehdin 🙂

 2. Sisustaminen lasten kanssa on ajan ja rahan hukkaa. Meilla oli ennen valkoinen kangassohva, mutta hyvin pian vaihdoin beigeen, pitaahan sita lastenkin taalla elaa, eika vain aidin sisustaa 🙂

  Ma oon vahan kade sun asuinpaikasta 😀 Taalla NH:ssa on kylma! Liian kylma.

  Innolla odotan kuvia kodistanne, meilla on uuden asunnon etsinta kaynnissa ja huhheijaa, kun on vaikeaa tai sit olen vaan jo niin ranttu asuntojen suhteen.

  1. Heh, täällä meinaa välillä unohtua se, että tämä tosiaan on niiden lastenkin koti… 😉 Ei vaan. Meinaa vaan toisinaan innostua liikaa tästä sisustamisesta! No mä uskon että siellä on vähän viileempi, näissä 80F keleissä ei voi kyllä valittaa 🙂 Kauanko ootte asunu siellä? Luulin jotenkin et olisitte Washingtonissa, eikös teillä oo siellä sukulaisia?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *