Sain vinyylisoittiminen ja kohta on synttärit

Mulla on tällä viikolla synttärit, täytän 33-vuotta. Sain poikaystävältä synttärilahjaksi vinyylisoittimen (!!), mikä oli aivan ihana yllätys, koska oon puhunut vinyylisoittimen ostamisesta pitkän aikaa. Oikeesti tän lahjan piti pysyä yllätyksenä viikonloppuun asti, mutta yllätys paljastuikin vahingossa tänään. MUTTA! Ehkä tää paljastuminen olikin onni onnettomuudessa, koska löysin tänään myös paikallisesta Torista sopivan laatikoston/hyllyn vinyylisoitimelle. Oon siis ettiny sopivaa pidemmän aikaa, ja tänään lahjan paljastumisen takia päädyin selaamaan myynti-ilmotuksia, kunnes just meille sopiva matala hylly löytyi ILMAISEKSI tosta meidän läheltä. Olin niin onnellinen.

Viime viikonloppuna vähän vahingossa vierähti humalan puolelle. Syytän Baselin joulumarkkinoiden paikallista terästettyä ”glögiä”, josta ilta sitte veny muutamalle viinille. Oli kuitenkin hauskaa, törmättiin kavereihin ja suunniteltiin mulle synttäreitä ens viikonlopuksi. Samalla muistelin viime vuoden synttäreitä, kun laulettiin mun luona lintukaraokea, käytiin kaverin keikalla ja lopulta jatkamaan saman porukan bändikämpälle. Hieman eri fiilis nyt, mutta tää on osa ulkomailla asumista.

Viime lauantain jälkeen käytiin myös junailemassa ympäri Sveitsiä, koska oli vihdoin yhteinen vapaapäivä. Heräsin aamulla pienessä darrassa ja alun vaikeroinnin jälkeen oli ihan positiivinen homma, että lähettiin. Junailtiin aluksi Thurgauhun katsomaan kaveria. Makasin sohvalla huonovointisena ja yritin syödä jotain. Olin aivan mahtavaa seuraa siis. Thurgaun jälkeen mentiin St.Galleniin ja fun fact: meidän oli alunperin tarkotus muuttaa sinne, mutta poikaystävän sopimus peruuntuikin viime metrillä ja päädyttiin Baseliin. St.Gallen vaikutti viihtysältä, ja haluan sinne uudestaan kesällä!

St.Gallenista matkustettiin vielä Zurichiin kaveripariskunnan luo syömään pitsaa ja viettämään iltaa. Oli kaikenkaikkiaan kiva päivä sit lopulta. Ettäpä joo.

Mun viikko jatkuu nyt sillee, et ostan muutaman vinyylin ja kuuntelen muzaaa.

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Kieltämättä vinyylilevyissä on oma hohtonsa, edelleen uusiakin levyjä julkaistaan ettei tarvitse olla levy antikvojen varassa 😀👍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *