Tuskaa paatissa ja sama takaperin

Tuskien tiistai,

tappelen Apple-laitteitteni kanssa. MacBookProni alkaa olla jo vanhus kulutuskulttuuri-iässään, eli nelivuotiaana, ja se jumittelee. Latausjohtokin tuhoutui viime syksynä juuri kun olin palauttamassa kandintyöni, ja jouduin keskellä yötä lähtemään Verkkokauppaan ostamaan uutta. Onneksi asun Helsingissä ja vielä sopivasti ratikkareitin varrella. iPhoneni on samaa ikäluokkaa läppärin kanssa ja senkin ”häntä” surkastui nyt sitten juuri täällä reissussa. Onneksi varaudun aina maailmanloppuihin ja olin ottanut halpisjohdon mukaan. Ongelmana kuitenkin on, että se näköjään vain lataa kännykän, mutta ei ota muuta yhteyttä läppäriin. Rantapallo pyörii, ohjelmat kaatuu, en saa vlogeja leikattua enkä tänne blogiin kuvia. En saa siirrettyä iPhonesta kuvia nyt millään konstilla. Yritin muun muassa seistä käsilläni. Ei auttanut. Kun päivitin käyttöjärjestelmän (onkohan oikea termi?), kuvien siirtyminen lakkasi kuin seinään. Olen lukenut ohjeita, kahlannut läpi asetuksia ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Mutta kun ei ole. Kuvat eivät siirry. Olen niin raivoissani, että haluaisin heittää koko koneen seinän läpi. En edes ikkunan läpi, vaan seinän läpi, niin että tiilet vain sinkoilevat ilmassa. 

Olin eilen shoppailemassa Outlet-kylässä Woodburyssä ja siinä sujahtikin koko päivä. Kauhistuin aluksi, kun huomasin, että siellä oli enimmäkseen vain huippumuotiliikkeitä ja lähtöhinnat useissa tuhansissa, joten vielä 60% -alennuksenkin jälkeen hinnat olivat nelinumeroisia. Aloin katua koko hommaa. Oliko fiksua MAKSAA reissusta, kun ei ole perillä varaa ostaa mitään! Löysin kuitenkin lopulta muun muassa Converse- ja Levis-liikkeistä mieluisia jutuja, tosin mielestäni alennukset olivat melko mitättömiä. Sanoisin, että reissu tuli minulle kyllä loppujen lopuksi kalliiksi!

11050248_10153411214374099_4967504308546678989_n.jpg

(Olen nero! Julkaisin kuvan iPhonella Facebookissa ja kopion sen sieltä läppärilleni! Wohoo! Kuvat myös pakkautuvat sopivan rakeisiksi, jolloin tämä blogialusta jaksaa ladata ne tänne!)

Ottaa pannuun tämä vlogien leikkaaminen näin jumisella koneella, mutta tässä nyt ensin shoppailupälätysvideo, sitten remonttikauhua, 9/11 Memorialin ja One World Trade Observatoryn ihailua ja lopulta broadwayhehkutusta.

 

Ellu <3

 

Kommentit (2)
  1. jeejeejelly
    5.7.2015, 05:23

    mulla oli myös tuo sama kuvien siirtämis ongelma!
    Mulla ei voiminnu kännykän piuha enää, minkä takia ne kuvat ei siirtynny. ja se halpisjohto voi olla yhtä pilipali-kamaa ku mun oma (ostettu thaikuista) , ettei siinkään riitä jotkut ”tehot tai nopeudet”, minkä takia ne kuvat ei sitä käyttämällä siirry. 🙂

    1. Joo siis en tajua mistä tuo ongelma tuli kun ei ole ikinä ennen ollut! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *