Bloggaajan esittely: Jaana 1974

Tätä blogia kirjoitan minä, Jaana, 44-vuotias pirkanmaalainen tätsykkä.

Asun mieheni, koiramme amerikanstaffordshirenterrieri Pötkön (@potkoamstaffi) ja kahden kissamme kanssa kaksikerroksisessa omakotitalossa Pirkkalan perämettässä.

Aktiivinen triathlonin harrastaja ja tavoitteena jokakesäiset triathlonkisat suurimpana kilpakumppanina oma itse eli tarkoitus pysyä hyvässä kunnossa läpi elämän mikäli se vain on mahdollista. Liikuntaa hyvällä mielellä.

Takana kolme täyden matkan triathlonia, lukuisia lyhyempiä matkoja ja edessä siintää lisää.

PUHTI valmentaja eli PUHTI valmennuksemme tarjoaa triathlonryhmälle valmennusta ja yhteistreenejä, pitää Pirkanmaalla ulkotreeniryhmiä siinä missä juoksuryhmiä ja aloittelijoiden hölkkäryhmiä. Intohimoni on saada ihmiset innostumaan liikunnallisesta elämästä. www.puhtivalmennus.com

Vegaaniruokailija syystä että en halua kenenkään kärsivän hyvin huonoissa elinoloissa ja saavan hyvin huonoa kohtelua sen takia mitä syön, en halua enää koskaan syödä ketään. Samalla tyytyväinen siitä miten paljon vegaaniruokavalio  pienentää ilmaston kuormitusta.

Onnellinen. Introvertti. Mietiskelijä, kaikki nämä asiat määrittävät vahvasti elämääni.

Siinä se oli, esittely meikäläisestä jossa samalla tuli käytyä läpi aiheet joista tulen kirjoittamaan eli elämä jossa pääosassa liikunta ja triathlontreenit.

perhe oma-elama liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *