#mallorcacycling

Terveisiä Mallorcalta, Alcudiasta.

Olemme täällä porukalla maantiepyöräilemässä viikon verran. Kolme päivää ollaan jo oltu ja kolme pyörälenkkiä tehty. Ensimäisenä päivänä eli tänne saapumispäivänä käytiin sellainen pieni kevyt tutustumislenkki jolla samalla saatiin suurinta pyöräilyintoa taltutettua. Kaikilla oli hyvin lyhyet yöunet sinä päivänä takana aikaisen lennon vuoksi joten kevyttä lenkkiä raskaampaa ei olisi missään nimessä kannattanut pyöräillä. 37km.

Matkalla majakalle.

Yön yli nukuttuamme ensimmäinen ”kunnollinen” lenkki tehtiin maanantaina polkaisemalla ylös majakalle. Sinne on kaunista maisemareittiä ja samalla saa polkea ylämäkeä ihan tosissaan sillä majakalle kun menee niin ilman nousua sinne ei pääse eli osittain ihan hiki hatussa saa polkea. Reitti on kuitenkin kiva ja nousut sujuvat multa aika luontevasti eli tykkään polkea ylämäkeen.  Maisemat ovat todella kauniita ja niitä tulee ihailtua samalla kun polkee. Välillä pitää tietenki pysähtyä ottamaan kuvaa.

Poljettuja kilometrejä tälle majakkapäivälle tuli 97.

Majakan reittiä.
Tällaisella porukalla.

Tiistain lenkki porukallamme oli sitten tasaisempaa maastoa kuin edellispäivän majakkalenkki. Kevyt, mutta pitkä. 109 km peekoota ja samalla hienoja Mallorcan maisemia ihaillen. Kolme taukoa pidettiin eri kahvipaikoissa ja tuo taukojen pitäminen pyöräilyn lomassa on myös se tämän homman juttu. On kiva istua kahvilan pöydässä ja vähän turista sekä katsella ympäröivää meininkiä.

Taukopaikalla tauon paikka.

Mulla on pyöräilypäivinä omia eväitä mukana sillä harvasta paikasta saa sitä mitä minä suostun syömään eli ravitsevaa vegaanista sapuskaa.Teen itse tuorepuuron mukaan pyörälenkille ja raahaan sitä pikku puuroastiaani koko päivän. Ensin täysinäisenä ja syötyäni puuron astia kulkee takaisin mökkeröiselle tyhjänä. Tuorepuurooni tulee esim. mysliä, kaurajogurttia, appelsiinimehua, chiansiemeniä, ananasta. Lisäksi mulla on Foodinin patukkaa ja sitten tietenkin energiageelejä mukana. Niillä pärjään hyvin pitkätkin pyörälenkit ja kahvilasta ostan pelkän kahvin. Joskus ehkä kokiksen tai mehujään.

Geeliä, patukkaa, tuorepuuroa.

Keli täällä on ihan mukava. Omaan makuuni saisi olla muutama lämpöaste enemmän, mutta eipä siihen tällainen pirkkalalainen täti pysty vaikuttamaan lainkaan, siihen säähän.

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *