Perusjuoksulenkki

Juoksu 1 h 9 min
keskisyke 151, maksimi 160
12,11 km, 5 min 44 sek / km

Juoksupäivä. Tässä kohtaa lenkkiä pyssäsin kun härre soitti Facetime-puhelun.

Tänään mulla oli treeniohjelmassa pk-juoksu. Lähdin lenkille ajatuksella, että menen sillä pk-sykkeellä mikä hyvin tänään sujuu. Alusta asti juoksu tuntui tosi hyvältä ja menevältä ja syke nousi alkulämmittelyn jälkeen siihen pk-alueen yläpäähän.

Kilometri kilometriltä annoin jalkojen vain viedä ja olisi mennyt helposti kovempaa, teki jopa mieli mennä vielä kovempaa, mutta en silti päästänyt sykettä vauhtikestävyysalueelle koska pk-lenkki oli kyseessä. Tai no saattoi se syke vk-alueella pari kertaa hetkellisesti käydä, mutta heti himmasin ja palautin juoksun pk-juoksuksi.

Pirkkalan maalaismaisemaa.

Täytyy sanoa, että harvoin juoksu tuntuu näin sutjakkaalta kuin tänään tuntui, vauhtikin oli mulle erittäin hyvää pk-vauhtia. Näihin samoihin alle 6 min / km pk-vauhteihin olen päässyt tutustumaan vasta muutamalla viime lenkillä eli kehitystä on kuulkaa tapahtunut ja se jos mikä sai suun isoon hymyyn. Tuntui niin hienolta juosta ympäri Pirkkalaa ja nauttia mukavasta ilmasta ja tossujen etenemisestä.

Täs mä vaan juoksentelen kun hyvin kulkee. Kotikadulla jo.

Juoksupäiviä on erilaisia ja tänään mulle sattui tämmöinen päivä. Liikaa vaatetta oli kyllä päällä, mulla oli lyhythihainen tekninen paita ja ohut juoksutakki päällä. Takin olisi voinut hyvin jättää kotiin ja juosta joko lyhyt- tai pitkähihaisella paidalla.

Juoksu on <3

Huomenna meillä on PUHTI triathlonryhmän kanssa parituntinen tai reilu pyörä-juoksu eli juoksua on jonkin verran tiedossa myös huomenna. Kivaa.

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *