Sunnuntain pitkä pyörälenkki

Pyöräily 88km (sunnuntai)

Pitkät pyörälenkit ovat yleensä mukavia. Saa nautiskella maisemista ja treeni ei heti lopu. Ehtii vaikka käymään kahdesti jätskillä kuten me tällä kertaa. Ja ne ovat tarpeellista harjoittelua puolimatkan triathlonkisaa varten ja vielä tarpeellisempia sitten kun ollaan menossa täydelle matkalle eli ensi kesänä jee!

Uudet PUHTI valmennuksen pyöräilyvaatteet menossa mukana.

Oli kiva lähteä pyöräilemään kun sai laittaa ensimmäistä kertaa PUHTI triathlonryhmän pyöräilyhousut ja -paidan päälle. Vaatteet ovat tyylikkäät ja ainakin minä ja härre tykätään ulkoasusta kovin paljon. Minä olen suunnitellut härren näkemystä apuna käyttäen ja yhdessä saimme näin hienon ulkoasun vaatteille aikaiseksi.PUHTI triathlonryhmäläisillä näitä ja muita PUHTI-asuja näkyy jonkin verrankin, että jos vastaan tulee niin tiedät mistä on kysymys. 😀

Ihana ilma ja pitkä pyörälenkki, se on aika parasta viikonloppuhommaa.Pyöräilimme härren kanssa kahdestaan eri vauhtisia pätkiä ja rauhallista oli. Mulla on suunnitelmissa myydä nykyinen triathlonpyöräni kesän jälkeen ja ostaa sitten ensi kesäksi uusi. Pyöräni on  muutaman vuoden ajettu, olisikohan tämä sen neljäs kesä, ja nyt haluan siitä eroon ja uuden tilalle. Lenkkiä pyörällä on kuitenkin mukava ajaa vaikka uusi onkin mietintämyssyn alla.

Lämmön voi aistia kuvasta.

Oli tosi rauhallista tuolla tien päällä, jotenkin ehkä huomasi, että kesälomia ihmisillä meneillään. Treeniviikko oli mukava päättää pitkään lämpimässä säässä pyöräilyyn. Tällä viikolla sitten maanantai on mulla liikuntalepopäivä, mutta heti tiistaina PUHTI triathlonryhmän kanssa pyörää ja juoksua.

Pirkkala, Lempäälä, Valkeakoski, Viiala. Noissa paikoissa ainakin poljimme.

www.puhtivalmennus.com

PUHTI triathlonryhmä aloittelijoille alkaa Pirkkalassa.
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *