Viikon 42 liikunnat

Syksyn treenit ovat kesän kisojen ja pienen lepojakson jälkeen lähteneet jo tutulla vuosien tuomalla rutiinilla ja mukavuudella liikkeelle. On kiva liikkua, siitä ei pääse mihinkään.

Mulla on tosiaan tarkoitus taas parin vuoden tauon jälkeen osallistua ensi kesänä täyden matkan triathlonkisaan (uinti 3800 m, pyörä 180 km, juoksu 42,2 km), mutta pieniä ongelmia aiheuttaa se, että suunnittelemaani Tahkon kisaa ei näy eikä kuulu. Ensi kesänä piti olla Tahkolla Suomen ensimmäinen täysi Ironman-kisa, mutta ilmoittautumista sinne ei ole julkistettu, ei oo mitään tietoa koko kisasta. En ymmärrä miksi, tai ymmärrän toki sen verran, että asiassa on jotain epäselvää eikä se ole varmasti sittenkään vielä varmaa kun ilmoittautumista ei ole laitettu julki. Meidän piti mennä sinne härren kanssa, mutta koko ajan näyttää siltä, että pitää valita joku toinen kisa tuon Tahkon tilalle. Ensimmäinen täyden matkan kisamme oli just Tahkolla vuonna 2015.

Maanantai: voima + pyörä 30min

Meillä on menossa voimapainotteinen pari kuukautta joten viikko alkoi liikuntojen puolesta kuntosalitreenillä. Kävin siellä härren kanssa ja salitreenin jälkeen jäimme polkemaan salilla olevilla spinningpyörillä ohjelmassa olevan 30 minuutin pyörän.

Tiistai: paksupyöräily 1h 5min

Pyöräilyt pimeässä syksyisessä illassa on parasta puuhaa. Suhailimme siellä täällä Tampereen puolella pitkin ulkoilumaastoja ja polkuja.

Illan paksupyörälenkki.

Keskiviikko: liikuntalepopäivä

Keskiviikko on viime kuukaudet ollut liikuntalepopäivä. Mulla on kerran tai kaksi viikossa liikuntalepopäivä  ja se on osunut helposti keskiviikkoon sillä silloin on PUHTI valmennuksen juoksuryhmä jossa juoksutamme härren kanssa juoksu- ja triathlonryhmäläiisiä Nokialla. No, tätä laatua on enää ensi viikolla ja sitten juoksuryhmä loppuu.

Torstai: mäkitreeni Pirkkalan Kurikanmäessä

PUHTI triathlonryhmän yhteistreeni jonne syyslomasta huolimatta tuli paljon porukkaa paikalle. Noustiin mäkeä tunnin verran ylös ennalta sovituilla sykealueilla ja palauteltiin alas uunituoreita portaita jotka tuolla Kurikanmäessä on. Oikein kunnon pitkät treeniportaat.

PUHTI triathlonryhmäläisiä Kurikanmäessä Pirkkalassa.

Perjantai: Voima

Perjantaina koiran kanssa lenkkeiltyäni painelin salille ja nytkin kuten monena muunakin kertana siellä oli tuttuja, PUHTI triathlonryhmäläisiä joilla oli ohjelmassa sama sali kuin mullakin.

Lauantai: paksupyöräily 58min, voima

Oma ystäväni paksupyörä. 🙂

Sunnuntai Pirkkahallissa pyörä + juoksu 4h

Pitkää peekoota. Täydelle matkalle kun on menossa ensi kesänä niin aina välillä on syytä tehdä tuntikausien pk-treeni ja tänään sellainen meillä oli. Se oli samalla PUHTI triathlonryhmän yhteistreeni jossa ryhmäläiset olivat kukin itselleen sopivan ajan. Tunnista eteenpäin.

PUHTI triathlonryhmä Pirkkahallissa.

Siinäpä ne, mun triathlontreenit. Näitten lisäksi olen painattanut koiran kanssa menemään joka ikinen päivä. Kävelyä reippaammin ja kävelyä nautiskellen, mettässä ja tiellä. Kaikkea sellaista mitä kävely nyt koiran kanssa on.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *