2012 ja 2014

…ja raskausviikkoja 39+ . 

Ensimmäinen kuva on otettu kesäkuussa 2012 mökkimaisemissa, ilta-auringossa. Raskausviikkoja on 39+jotain, Lapsi syntyi rv 40+1 ja kuva on otettu suunnilleen viikkoa aikaisemmin.

Pauliina_aivan_viimeisillään_2012_ 003.jpg

 

Ja seuraava kuva on otettu eilen kotipihalla, rv 39+3, raskauspäiviä jäljellä kysymysmerkin verran.

9.3.14 39+3 : 6.JPG

Harmi kun en saa liitettyä kuvia rinnakkain, siinä näkisi parhaiten, miten samanlaiselta maha näyttää! Vaikka aiemmin luulin, että mahasta olisi tällä kertaa tulossa isompi kuin viimeksi, näköjään ero oli lähinnä kasvuvauhdissa keskiraskauden aikoihin. Ehkä jälkimmäisessä kuvassa maha näyttäisi olevan hitusen korkeammalla, toisaalta taas oma tuntemus on ihan eri kun vauva punkee alas ja kunnolla – vai onkohan tämä vauva isompi kuin siskonsa..?

Mitä tulee vauvan sukupuolen ennustamiseen mahan muodon, vauvan sykkeiden ym. perusteella – en usko niihin pätkääkään! Mulla on kumpikin vauva ollut melko lailla samanlainen noiden viiteiden suhteen, vaikka esikoinen on todistetusti tyttö ja tästä toisesta on taas lupailtu poikaa.

Viime yönä en meinannut saada unta, ja kun sain, näin joka kerta kummallisia unia. Oli kuuma, levoton olo ja mahaa särki liikahtaessa. Aamulla heräsin tarpeettoman aikaisin Miehen kolinoihin sekä supistuksiin. Supparit eivät olleet erityisen kipeitä, mutta häiritseviä kuitenkin. Saas nähdä mitä päivä tuo tullessaan! Ainakin päiväunet…

Rv 39+4

Kommentit (2)
  1. Identtisen masut 🙂 vitsi mä jännitän sun puolesta. Ihan pian teillä on uusi tuttavuus!

    1. Ihan outoa, että kohta meillä on tosiaan uusi perheenjäsen! Ihan uusi ihminen! :O

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *