3/52: Syysloma mökillä

Näköjään on niin harvinaista ja vaikeaa saada itseni lasten kanssa kuviin, että näitä viikottaisia kuvapostauksia tulee lähinnä kahden viikon välein. Tarkoittaakohan se siis, että tämä haaste kestää kaksi vuotta..? Heh, taitaa olla liian pitkä aika, joten mennään niin pitkälle kuin päästään. Kiva joka tapauksessa edes silloin tällöin saada otettua yhteiskuvia lasten kanssa.

Tällä viikolla ollaan vietetty syyslomaa mökillä. Syyslomareissun pääteema on yleensä haravointi, niinpä tänäkin vuonna. Ilmat kylmenivät pakkasen puolelle jo nyt, joten otin käyttöön hehkeän kasarihaalarini. Voitte siis ihailla sitä myös täällä! (haalarista löytyy ihan oma postauksensa #momfien puolelta)

Näköjään mulle sopii parhaiten lisätä näihin yhteiskuvapostauksiin myös sellaista kuvamateriaalia, missä en itse vilahtele. Jotenkin kiva, että samalta viikolta näkyy kaikenlaisia kivoja hetkiä ja siinä ohessa niitä yhteiskuviakin!

Mökkihaalari2.jpg

Poju osallistui haravointiin vaunukyydissä. Hän ei vaan vielä osaa istua kunnolla itse eikä makuuasennosta nähnyt tarpeeksi, joten kauaa ei tämä vaihtoehto toiminut.

 

Mökkihaalari7.jpg

Reppukyydissä oli paljon kivempaa! Liinakin jaksoi haravoida mukana noin minuutin.

 

Mökkihaalari8.jpg

Söpö asuste, vai mitä?

 

Nokipoikaperspektiivi.jpg

Kyllä, tässäkin kuvassa on minä ja lapset. Liina nukkuu tuolla oikeanpuoleisissa vaunuissa ja Poju vasemmanpuoleisissa. Ja lehtiä piisaa!

 

Lilja ja Lasse haravoimassa.jpg

Liina ja isä kuskasivat lehtiä yhdessä puskaan…

 

Lilja lehtikasassa.jpg

…ja tämä oli se Liinan mielestä hauskin leikki lehtien kanssa.

 

Iltapuhteita.jpg

Iltapuhteita…

 

Mökillä syömässä.jpg

…ja tuloksena uudet ruokaessut lapsille.

 

Lapset "potalla".jpg

Sisarusmeininki alkaa saada uutta ulottuvuutta – yhteisiä touhuja! 

 

Lapset sängyllä.jpg

Höpeltäjät yhdessä sängyllä – Liinasta on hauskaa, kun Poju koskee häntä.

 

Lapset sängyllä2.jpg

Pojusta taas isosisko on ihan mahdottoman kiva tyyppi!

 

Paju jyrsii sänkyä.jpg

Narsk! Poju tykkäsi imeskellä ja järsiä vanhan sängyn reunaa

 

Paju mökkisängyllä.jpg

Kuolaleuka ❤

 

Kommentit (3)
  1. Ooh mikä ihana mökki! Niin tunnelmallinen. (Mä en muista että olisin törmännyt ulkokuviin teidän mökiltä, siis sellaisiin joissa mökkikin näkyy.) Mut joo, aikamoinen haravointisavotta. Syksyn tuoksu tuntuu tänne asti! 🙂

    1. Voi, mökki on niiiiin ihana! ❤ Ja höh, enpä tosiaan näköjään ole postannut kunnon mökkikuvia tänne! Piti oikein käydä läpi kaikki mökkiaiheiset jutut, mutta ei niitä kuvia ollut. Pitääpä siis joskus tehdä kunnollinen mökinesittelypostaus 🙂 Saa tosin odottaa kesään, koska joulunaikaan en viitsi tarpoa lumessa pimeässä kuvailemassa 😉

      Hiih, sulla onkin nyt varmasti uudenlaiset tunnelmat katsella kaikenlaisia mökkikuvia ja lukea mökkiaskareista! Tuo lehtisavotta tuntui ensialkuun ihan mahdottoman isolta tehtävältä, kun joka haravanvedolla tuli niin iso määrä lehteä mukaan, että kasoja syntyi ihan pieneltäkin alueelta kerrallaan. Viime vuonna oli ihanan kuivaa ja suurin osa saatiin kerättyä päältäajettavan ruohonleikkurin kerääjällä, mutta tänä vuonna märkien lehtien kerääminen ei onnistunut sillä. Silti tuo valtava lehtimäärä saatiin haravoiduksi yllättävän nopeasti! Taisi mennä vain puolisentoista päivää, kevyellä otteella, ja yhtäkkiä lehdet olivatkin jo pusikossa 🙂

  2. Ihania yhteiskuvia taas. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *