36+6 ja sohvanpohja

Päivät ovat erilaisia. Toissapäivänä supisteli herkästi, eilen ei niinkään ja touhuilin. Tänään touhusin aamupäivällä ja ta-daa, nyt vauva painaa pyllyyn ja alamahaan niin kovasti, etten juuri uskalla olla pystyssä vaan olen majoittunut vaakatasoon sohvalle. Hieman turhauttaa kun olisi kaikenlaista mielekästä tekemistä kesken, mutta ei voi mitään, tämä on tärkeintä. Ja minä kun olen vasta pakkomakoillut puoli päivää, monet joutuvat tekemään sitä viikko- tai kuukausitolkulla! Että sikäli ei valittamista. Vauvakin on oikeasti jo hyvillä viikoilla.

Jännäksi käy mi(t)kä tavoitteista saavutetaan – ainakin ensimmäinen on toteutumassa eli mummo ehtii tulla meille ennen synnytyksen alkamista, nimittäin Mies lähti juuri Lapsen kanssa hakemaan häntä juna-asemalta. Toinen tavoite olisi myös oikein kiva saavuttaa ja päästä viettämään häitä lauantaina. Ja toivottavasti ei silloin painaisi alakertaan näin pahasti kun en päivän aikana varmastikaan pääse makuulle muutoin kuin aamupäivällä kotona, ja silloinkin pitäisi valmistautua. Illalla voisi sitten vaikka jo lähteä synnyttämään, parasta pakata morsiamelle sairaalakassi mukaan! Toisaalta 38 raskausviikkoa olisi kiva saada täyteen eli hautoa vauvaa ainakin ensi viikon torstaihin asti, mutta lauantain jälkeen sentään jäisi puuttumaan vain nelisen päivää, joten ehkä vauvalla olisi kaikki kuitenkin hyvin. 

Äääh, kovin tämä on jännittävää, ja hieman turhauttavaa… Lepoalepoalepoa. Terveisiä vaan täältä sohvanpohjalta!

 

Kommentit (1)
  1. Hui hitsi, mua niin jännittää tuo teidän hääpäivä 😀 voin vaan kuvitella miten sua jännittää! Toivottavasti pikkunen pysyis edes lauantain masussa! Ja kovasti jaksamisia sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *