Äiti ja mussukat ja pientä juhlantynkää

Äiti, tytär ja poika.jpg

Nämä kuvat on pitänyt postata tänne rinnakkain jo jonkin aikaa ja nyt sen teen. Vasemmassa kuvassa on äiti ja Liina suunnilleen kuukauden iässä, oikeanpuoleisessa kuvassa äiti ja Poju 3,5 kuukauden ikäisenä. Mutsin murpelot! ❤

Äiti taas täytti tänään täydet 36 vuotta, vaikka tuntee itsensä ehkä 31-vuotiaaksi. Kyllä tuntuu kummalta olla lähempänä neljääkymmentä kuin kolmeakymmentä vuotta. Kohtahan olen jo keski-ikäinen! Melko tyttöseltä tuntuu oma olo vielä, vaikka lapsiakin on jo kaksi. Ehkä se sisäinen ikä onkin se, mikä loppupeleissä ratkaisee. Synnyin muuten oman äitini syntymäpäivänä, aika hyvä suoritus vai kuinka? 😉 

Helle hellii ja vesi vilvoittaa, ainakin kohta kun lähdetään päikkäreiden jälkeen pulikoimaan. Ja sitten porkkanakakkua ja grilliruokaa naamariin. Jeeees, kohti uusia…no ehkä ei haasteita…. no ei niitä pettymyksiäkään… kohti uusia iloisia päiviä!

 

Kommentit (8)
 1. Paljon onnea! Itsehän täytän aina vaan 27 vuotta. Ensi vuonna on sitten mun 27-vuotissynttäreiden 10-vuotisjuhlat 😛

  1. Kiitos! 🙂 Ai hitsit, mä en oo tajunnut alkaa viettämään 31-vuotissynttäreitä, joten ne ei saa omia vuosijuhliakaan. Däääämn! Tai ehkä mä voin alkaa täyttämään vuosia käänteisesti, ensi vuonna 35?

   1. Loistoidea! Ja sitten voi taas ”kääntyä” eteenpäin, kun on tarpeeksi nuortunut 😀

    1. Missäköhän vaiheessa alkaisi epäilys herätä? ”Kiitos onnitteluista, tosi jännää olla 13-vuotias!” 😀

 2. Onnea! 🙂

  Ei kai niillä tarkoilla luvuilla niin väliä ole, ainakaan täysikäisenä. Ainahan nainen, muiden mielestä, on liian nuori tai liian vanha, ihan sama minkä ikäinen oikeasti on.

  1. Kiitos! Ja tottapa tuokin – parasta siis olla itse tyytyväinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *