Voi kypsyys

…tänään laskettu päivä, 40+0, poks vaan ja noin. Vauva vaan majailee vielä vatsassa ja mä alan olla ihan kypsänä. Lapsi on vielä keksinyt jostain syystä alkaa heräämään klo 6 tai 6.30 normaalin klo 8 sijaan ja mä en vaan jaksa siihen aikaan aamusta mitään, osa yöstä kuitenkin menee hankalaan oloon ja lepoa tartteis nyt. Tänään meninkin sitten mummon otettua lapsenhoidon haltuunsa takaisin makkariin möllöttämään ihan yksin, nukuin 3,5 h ja köllöttelin muuten vain vielä puolisentoista tuntia lisää. Pää on pöhnässä, aurinko paistaa ja ajatus oli lähteä tänään vähän retkeilemään jonnekin mielen virkistykseksi, ehkä me vielä ehditään… Kun vielä tuo Lapsonen heräisi päikkäreiltään.

En olis uskonut, että ehdin näin kypsyä tähän raskauteen kun alun perin tuli lähinnä säikäytys, että vauva syntyy jo ennen kuin olen valmis! Toissapäiväinen vyöhyketerapiakaan ei ole saanut synnytystä alkamaan, vaikka menkkajomotukset on voimistuneet. Rentouttavaa ja mukavaa se kyllä oli. Korvissa on vielä magneetteja kohdun akupisteissä, mutta nekin kai pitäis tänään ottaa pois. Jospa vielä hieroskelisin kantapäiden sivuja, saiskohan sillä jotain lisää aikaan.

Argh.

Kommentit (4)
  1. Sama täällä, alkais olla jo kypsä -tänään mulla LA. Lääkäri muutama viikko sitten oli aivan vakuuttunut, että synnytän n. viikon ennen laskettua aikaa, joten tässä on tullut pidempään jo odoteltua, virhe… Eikä oikein mitään oireita vieläkään, kävelylenkeillä tosin saan supistuksia muutamaksi tunniksi. Kävin maanantaina akupunktiossa, eikä yhden yhtä supistusta saanut aikaan. Huooh…

    1. Hehe, samat fiilikset siis sielläkin! Tuo on kyllä paha kun saa arvion, että kohta se sieltä tulee ja sitten ei tulekaan… Mä oon nyt pomppinut jumppapallon päällä ja se tuntuu ainakin laskevan vauvaa vielä alemmas lantioon, melko epämukava olo tulee, mutta oon sitä mieltä, että kun se tarpeeksi alas joutuu niin ei ole muita mahdollisuuksia kuin tulla ulos asti 😉 Ne varsinaiset supparit kyllä vielä puuttuu, mutta luulen että kun niitä alkaa tulemaan niin sitten mennään rytinällä.

  2. Tsemppiä loppumetreille! Mä muistan, miten taaperon kohdalla laskettuna päivänä googlettelin jo vähän etukäteen yliaikaisuusasioita, kun ei ollut mitään tuntemuksia mihinkään suuntaan, mutta niin vain 40+0 iltana synnytys käynnistyi ja taapero syntyi seuraavana aamuna 🙂

    Ymmärrän kyllä hyvin, miten viimeisinä päivinä odottelu kypsyttää, varsinkin, kun sulle tosiaan sanottiin, että vauva voi syntyä paljon aiemminkin!

    1. Kiitos tsempeistä 🙂 Jospa tää tästä jossain vaiheessa etenis… Vähän vaan alkaa stressaamaan kun mun äidin pitäis päästä joidenkin päivien päästä lähtemään takaisin omaan kotiinsa, on ollut meillä jo monta viikkoa. Mutta kyllä ton esikoisenkin kanssa olin laskettuun aikaan mennessä ihan kypsänä ja syntyi sitten 40+1 🙂 Toivotaan siis, että tämä vauveli noudattais siskonsa esimerkkiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *