voiko unelmoida liikaa?

mä oon todella pitkään unelmoinut näyttelijäksi tulemisesta ja unelmoin vieläkin. sen lisäksi mä unelmoin kisaamisen jatkamisesta agilityssa ja rallytokossa, koirien kasvattamisesta sekä musta olisi ihanaa oppia laulamaan ja tanssimaan. voiko näitä unelmia olla liikaa?

onko oikeasti mahdollista unelmoida liikaa? mä en tiedä, olenko mä ainut joka tätä miettii, mutta jotenkin tämä ajatus käy erittäin usein mielessä. tottakai kaikki unelmat ei aina toteudu, mutta voiko tulla semmonen hetki, että ei vaan enää pysty unelmoimaan enempää? mulle semmonen olisi aivan kamalaa. unelmat on niitä, jotka motivoi tekemään ja menemään elämässä eteenpäin eikä ilman niitä olisi mitään tavoiteltavaa.

on ihan totta, että joidenkin unelmien eteen pitää tehdä paljon töitä ja sit vielä vähän lisää, sitä en kiistämään lähde. mua kuitenkin hämmentää, että mistä tietää olevansa menossa oikeaan suuntaan? tai mistä voi tietää, että just tämä on se asia, mitä mun pitää tehdä, jotta musta tulee näyttelijä? vahvasti uskoisin, että sen oikean asian tietää ja tuntee. se tunne vain tulee jostain. joskus mikään ei ehkä tunnu oikealta, mutta silloin pitää vaan päättää mitä tekee ja mennä sen päätöksen mukaan.

voiko olla vaan yksi ja ainoa tilaisuus? mä olen melkeimpä varma, ettei asia voi olla näin. jos tekee töitä unelmien eteen, niin ei vaan voi olla lopulta yhtä ota tai jätä tilaisuutta. pakko on olla useampia mahdollisuuksia saavuttaa unelmansa, jos vaan tekee töitä, niin asioita varmasti tapahtuu.

mä uskon ja toivon, ettei ole mahdollista unelmoida liikaa. jotkut niistä unelmista voi olla ihan hulluja, mutta jos niitä haluaa tosissaan toteuttaa niin siihen löytyy jostain aikaa. joku tilaisuus voi mennä ohi, mutta se uusi tilaisuus tulee aivan varmasti.

mä en halua melkeimpä mitään yhtä paljon, kuin näyttelijäksi tulemista. siihen tietenkin tarvitsee taitoa ja onnea, niin kuin moneen muuhunkin juttuun. ehkei musta koskaan tule mitään supernäyttelijää, mutta mä haluan silti yrittää!

vaikka mä tässä puhuin oikeestaan vaan mun omista unelmista ja kokemuksista, niin nämä jutut pätee varmasti muihinkin unelmiin. kaikki on mahdollista toteuttaa, jos sitä ei jätä jossittelun varaan!

mistä just sä unelmoit?

vastauksia voi tonne kommentteihin jättää, niitä olis ihana lukea <3

xxx tuuli

kuva: Heidi Jääskeläinen

Kommentit (2)
 1. eeddiittt🍋🍋
  21.4.2019, 18:46

  I h a n a postaus, niinku aina! 😉
  Mutta että voiko unelmoida liikaa? Mä ite uskoisin, että ei missään nimessä. Voi ehkä käydä niin, että hetkellisesti menettää uskonsa unelmointiin ja sitä kautta unelmoimisen taidon, jos liian moni unelma särkyy, mut en usko et koskaan voi liikaa unelmoida. Unelmat vie elämää eteenpäin ja ohjaa meiån valintoja ja päätöksiä,oli ne sit pieniä tai suuria!

  Mä ite en malta oottaa ens kesää, koska vihdoin mun pitkäaikainen unelma toteutuu ku pääsen Jamboreelle!! (oon hypettäny siitä jo sen verran et säästän sut siltä tällä kertaa) toinen isompi unelma mul täl hetkel on oman kirjan kirjottaminen joskus tulevaisuudessa🧡

  1. k i i t o s<33
   Vitsit, sullahan on ihan super hyviä ajatuksia tästä asiasta!
   Mä oon niin onnellinen sun puolesta, kun pääset Jamboreelle <3 Eikä se hypettäminenkään mua kummemmin haittaa. Vielä joku päivä sä aivan varmasti kirjotat kirjan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *