Jos ei ole varaa, älä värjää!

Niin, mikäpä näyttäisikään tyylikkäämmältä kuin säännöllisesti ylläpidetty hiusväri ja imarteleva hiusten malli. Vähävaraisten piirissä suuressa suosiossa tuntuvat olevan erilaiset kirkkaat hiusvärit, jotka laitetaan kotona kestona päähään. Lopputulos on sitten epätasainen punainen, violetti tai (luoja paratkoon) jonkin sävyinen sininen tai vihreä. Kun yhtälöön lisätään vielä ylikasvanut leikkaus ja hapsottavat latvat, tyylikkyydestä lienee turha puhua…

Koska jopa markettien hiusvärit saattavat olla budjetille liikaa, värjäysväli venyy ja hirveimmillään juurikasvu on vaaleaa, jolloin näyttää että henkilö on hyvää vauhtia kaljuuntumassa. Jos hiusväri onnistutaan freesaamaan jotakuinkin säännöllisesti, väri alkaa puolestaan kertyä latvoihin, jolloin tulos on ajan kanssa yhä tummemmat ja hamppumaisemmat latvat.

Siispä, pidä oma hiusväri ja leikkauta kampaus, joka kestää parin kuukauden kampaamovälin. Pienemmissä kaupungeissa ammattimaisen hiustenleikkuun saa parturi-kampaamosta alle neljänkympin, joten tuloluokasta riippumatta tällä saavutetaan ihmismäinen tulos.

Jos nyt kuitenkin jostain syystä tuntee pakottavaa tarvetta värjäykseen, niin otetaan sitten se sävy läheltä omaa hiusväriä. Ja ei, musta hiusväri ei pue ketään, ellei nyt sitten satu olemaan gootti. Eikä kyllä silloinkaan, mutta sitten on ainakin olevinaan jokin tyyli jota noudattaa. Niitä ohentuneita hiushaperoitakaan ei kannata säilytellä loputtomiin, vaan kampaajalle sillä opastuksella, että kaikki huonot todellakin leikataan pois. Jonkin sortin variaatio polkkamallista sopii useimmille, pitkä lirutukka tai ylikasvanut lyhyt malli taas ei kenellekään.

Jos nyt mietit, minkäikäisistä naisista mahdan puhua, niin nämä karmeimmat tyylimokat kukkivat keski-ikäisten ja sitä vanhempien vähävaraisten keskuudessa. Voisi myös olla paikallaan seurata jotain mediaa, jonka kautta tyylivinkkejä voisi saada, mikäli oma maku ei ole koskaan päässyt kehittymään. Valitettava tosiasia on, että jos ympärillä ei ole tyylikkäitä ihmisiä, koko porukka alkaa muistuttaa pieruverkkareissa (tai niissä leggingseissä) jostain parantolasta karannutta joukkoa.

Kun tukka on hyvin ja päälläkin jotain muuta kuin nakinkuori, niin mitäs seuraavaksi? Olisiko aika siirtää katse peiliin ja siellä möllöttävään naamavärkkiin? Nyt sieltä marketistakin löytyy merkittävää apua, eli seuraavaksi sitten meikkien pariin, stay tuned!

kauneus ostokset puhutaan-rahasta
Kommentit (3)
 1. Voi jumalauta. Sanattomaksi vetää.

  1. Keskituloinen
   15.9.2023, 20:45

   Kuka jaksaa kirjoittaa tämän blogin kaltaista paskaa? 😀 Omaa mielipidettä tarjotaan ohjeena ja yleistetään ”vähävaraiset” sitä ja tätä.

   Ketä ulkopuolista kiinnostaa toisen (muun kuin itsensä) ihmisen hiusten väri tai vaatteet?

   Haluaisimme analysoida bloggaajan oman kuvan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *