Trikoo todellakin on riskillä ruma

Niin, mistä mahtaa johtua että vähävaraisten naisten ehdottomasti suosituin vaatekappale tuntuu olevan leggingsit? Tässä tapauksessa ei tunnu olevan mitään väliä, kuinka paljon henkilö painaa ja miltä tämä kyseinen vartalo näyttää trikoisiin ahdettuna. Usein läsnäolijoita ei ole armahdettu edes jollain vähän pidemmällä paitaviritelmällä, vaan leggarit paljastavat kaikki vaot ja muhkurat sellaisenaan.

Yleisesti ottaen vaatteet näyttävät muutenkin olevan liian pieniä. Olen kovasti miettinyt, miten pienillä tuloilla saa ylläpidettyä niin muhkeaa massaa kuin moni työelämästä pudonnut on ympärilleen kasannut. Voisi pikemminkin luulla, että pienet tulot laihduttavat, mutta ei, pääsääntöisesti porukka on hyvinkin pyöreää ja muutenkin huonokuntoista.

Mitä tälle sitten voisi tehdä? Näissä erilaisissa aikuisten ”työllistämistoimissa” annetaan tietoa laidasta laitaan, vaikka sitten terveellisestä syömisestä ja liikunnastakin. Tieto ei kuitenkaan tunnetusti välttämättä muuta käyttäytymisessä yhtään mitään, joten kaipa sitten täyteläistä vartalomassaa ylläpidetään halpismakkaroilla ja erilaisilla eineksillä.

Ensimmäinen vinkki olkoon siis, että laita hyvä ihminen jalkaan oikeat housut ja vieläpä oikean kokoisina. Myös hameet ja mekot passaavat mainiosti, mutta niissäkin on mukava suosia jonkinlaista peittävyyttä. Allien ja vatsamakkaroiden esittely ei sekään lisää tyylikkyyden vaikutelmaa. Ja nyt tietysti mietitään, että mitä tämä vaatteiden hankinta maksaa. No, eipä juuri mitään, sillä kuten kaikki tiedämme, fb-kirppikset ja erilaiset live-kirpparit ovat pullollaan tyylikkäitä ja erittäin edullisia vaatteita. Ei siis todellakaan kannata kipittää hakemaan markettimuotia (joka sekin on vähävaraiselle liian kallista), vaan suunnata katse second handiin. Valitettavasti sitä tyylitajua ei saa ostettua rahallakaan, mutta oikean kokoisten vaatteiden hankinta on jo yksi askel eteenpäin.

 

muoti ostokset puhutaan-rahasta oma-elama
Kommentit (2)
  1. Terveellinen ruoka on kallista.

    1. Tuoreet hedelmät ehkä joo, mutta itse asiassa terveellisesti syöminen ei ole kallista, esim. meillä syödään useimmiten halvalla peruna-linssi-soijarouhe-kaali-sipuli-juurekset-mausteet-kaurakerma-tomaattisose-pasta-riisi-hernari-yms-meiningillä… Sen sijaan ymmärrän hyvin että joku kasvisreseptien opettelu ja tyylikkäiden vaatteiden etsintä kirppiksiltä ei todellakaan kuulu prioriteettilistalle, jos elämän täyttävät rahahuolet, perhehuolet, (mielen)terveyshuolet, lastenhoito tai vanhempien omaishoito, tai miljoona muuta asiaa joita en varmaan osaa edes kuvitella.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *