Mitä, jos yksisarvishoito tai enkeliterapia ei autakkaan?

 

Mitä, jos yksisarvishoito tai enkeliterapia ei autakkaan? Mitä tarkoittaa evidence-based-tieto?

Miten valitset auttajasi, kun kohtaat haasteita elämässäsi tai haluat kehittää itseäsi?

Miten voit psykologian ja psykologien avulla vaikuttaa hyvinvointiisi ja itsesi kehittämiseen? Mitä psykologit tekevät ja miksi psykologi on hyvä valinta silloin, kun kaipaat tukea erilaisissa elämäntilanteissa?

Tule kuulemaan vastaukset edellä mainittuihin kysymyksiin, sekä tutustumaan psykologeihin ja psykologiaan Lähde mieleesi – psykologi tavattavissa -tapahtumaan Lapinlahden Lähteelle lauantaina 23.9. klo 13-17! Tapahtuma on täysin ilmainen!

Olen teille jo une petite lifen Facebook-sivustolla promonnut jonkin verran tätä tapahtumaa, ja kertonut, että itsekin häärin järjestäjätiimissä. Ihan huipputyyppejä, laadukasta tieteelliseen tutkimustietoon pohjaavaa settiä, ja jopa saunomista psykologin kanssa luvassa :D! Tarkempi ohjelma selviää ihan näillä näppäimillä, ja julkaisen sen myöhemmin täällä blogissa, eli stay tuned! Joitakin puhujaesittelyitä on jo julkaistu tapahtuman Facebook-sivulla eli sieltä vaan tutustumaan tarkemmin!
 

 

Eli mitä häh? Tässä vielä lisäinfoa tapahtumasta:

Lähde mieleesi - psykologi tavattavissa -tapahtumassa kuulet luentoja sekä voit osallistua työpajoihin ja keskusteluihin, joiden teemat liittyvät henkilökohtaiseen hyvinvointiin, perheisiin ja ihmissuhteisiin sekä työelämään ja työssä jaksamiseen. Kuulet lisäksi, miksi nykypäivän monenlaisen tarjonnan seasta on hyvä valita tieteelliseen tutkimukseen perustuvia hoitomenetelmiä. Luvassa on neljän tunnin aikana monenlaista ohjelmaa treffipalvelusta työstressin selättämiseen ja itsemyötätuntoharjoituksista kehityspsykologian uusimpiin tutkimuslöydöksiin. 

Omat tämän hetken suosikkiniluentoni ovat ”Resilienssi – eli miten selvitä työelämästä ehjin nahoin” (ai mikä gradustressi muka?!) sekä itsensäjohtamiskoulutus, jossa käsitellään elämän- ja ajanhallintaa, arvojen mukaista toimintaa sekä ajattelun ansoja.

 

 

Tapahtuman järjestää Helsingin psykologiyhdistys. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumapaikka: Lapinlahden Lähde, Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki

 

Nähdään syyskuussa<3! Woop!

Bisous, Niina

P.S. Postauksen kuvat otettu Serranon perheen mökkireissulla :).

 

Lue myös:

Anna, kun luen ajatuksesi. t. psykologiMiksi mielenterveyshoidoista ei pidä leikata ∞ 8 + 1 Luonnon hyvinvointivaikutusta ∞ Kootut psykologia postaukset ∞ Mielenterveyden ensiapukurssi ja Facebook-spämmiä ∞ Olet 100 % varmasti etuoikeutettu, koska luet mun blogia. ∞ Voiko psykologi pitää blogia? ∞ Hyvä pössis, seksihelle ja vastaus kysymykseen ”Voiko psykologi pitää blogia?” ∞ Miksi hain opiskelemaan psykologiaa? ∞ Ällöttävää verkostoitumista ja Bloggers' Inspiration Day 2017 ∞ Verkkosukkahousut, hot or not?

 

Ota yhteyttä: unepetitelife@gmail.com | Seuraa une petite lifea: Facebookissa | Seuraa une petite lifea Instagramissa @unepetitelife

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Vaikuttaa mielenkiintoiselle ja sattuis just sopivasti olemaan vapaa lauantaikin tuolloin!
Täytyypä laittaa harkintaan. :)

Niina Maria V.

Noniin mukaan vaan, tervetuloa :)!! Oon ihan innoissani itsekin! Tuntuu, että aika moni luento ja työpaja vastaa itseä askarruttaviin asioihin :)

Taru Mari
Stuff About

Pitää laittaa kalenteriin tää, vaikuttaa kiinnostavalta! Erityisesti toi saunominen. :DD

Niina Maria V.

Jee tervetuloa :)! Haha joo, mustakin loistava idea, katsotaan montako innokasta mahtuu saunan lauteille! :D

Taru Mari
Stuff About

<3

Iinesaa (Ei varmistettu) http://iinesaaltonen.fi

Tosi mielenkiintoisia aiheita, täytyy ehdottomasti pistää harkintaan tuonne osallistuminen! Työssä jaksaminen on muutenkin aiheena nykyään tosi pinnalla :)

Niina Maria V.

Lämpimästi tervetuloa :)!! Tuntuu, että yhä enenevissä määrin on tarvetta saada lisää keinoja työssä jaksamiseen ja arjen pyöritykseen.. Odotan itsekin innolla ko. luentoa!

Elina // Vauhtihirmun elämää (Ei varmistettu) http://elokuinen2015.blogspot.fi/

Vaikuttaapa mielenkiintoiselle tapahtumalle! :)

Niina Maria V.

Tervetuloa vaan, jos vähääkään kiinnostaa :)

Kommentoi