10 asiaa, jota olen hiljattain oppinut perheestäni

  1. Minecraft-eläimillä on kiima ja niitä tarvitsee parittaa. Lapsellani on Minecraftissa hevonen nimeltä Hepatiitti.
  2. On ilmeisen noloa, kun tanssin hassua tanssia keittiössä. Se pitäisi kuulemma lopettaa.
  3. Joinain päivinä olen boomer. En ole varma tarkoittaako se tosi siistiä tyyppiä vai mitä. Veikkaan, että se tarkoittaa tosi kivaa äitiä.
  4. Kaikki yli 35-vuotiaat eivät ymmärrä mistään mitään eli minulla on vielä pari kuukautta järkevyyden aikaa luvassa. Sen jälkeen olen menetetty tapaus.
  5. Nuoremman lapseni täysi-ikäistyessä olen 45-vuotias. En ole varma onko se uhka vai mahdollisuus. Nyt melkein 35-vuotiaana tuntuu, kuin elämäni olisi jo ehtoopuolella, mutta toisaalta ajattelen, että olen sitten 45-vuotiaana vielä ihan elämä edessä.
  6. 100% perheemme lapsista kirjoittaa suomeksi väärin 95% kaksoiskonsonanteista ja tuplavokaaleista; salati, tomati, tänän.
  7. 5-vuotias pitää ääntä 98% hereilläoloajastaan. Noin 25% äänenpitämisestä sisältää asiaa. Loppu on tyyliin ”Deisityktatde-ehot-o-got, menfemttiplus-edebillizot”, joka toistetaan 723 kertaa. Tietäjät vissiin tietää siitä jotain. En tituleeraa itseäni tietäjäksi. Korvat vuotaa verta.
  8. Jos vanhempi on saatavilla, tarvitaan vanhempaa joka-vitun-ikiseen asiaan. Jos vanhempi istuu esimerkiksi piilossa roskiksen takana puutarhatuolissa, häntä ei juuri kaivata.
  9. Jos taloudessa on 18 saippuakuplapurkkia ja neljä lasta, voi silti tulla riitaa siitä kuka saa puhaltaa saippuakuplia. Matemaattinen erikoisuus suoraan Porvoosta.
  10.  Jos ruoka ei ole mieluista, todetaan se liian tuliseksi ja syödään tulisuuteen vedoten hyvin pitkin hampain. Jos ruoka on oikeasti tulista, todetaaan se tosi hyväksi ja syödään nekin ruuat, jotka oli tarkoitus säästää seuraavalle päivälle, vaikka olisi tarjolla myös perinteinen-suomalainen-kotiruoka-osaston ruoka. Aina kun joku puhuu kauppaan menosta, kauppalistoista tai ostoksista, pitää vaatimalla vaatia sieniä. Jos ruuassa on sieniä, syödään ne viimeisenä pitkin hampain ja todetaan, etteivät sienet varsinaisesti ole mitään aterian parasta antia.

Mites muiden jaksaminen? 😀

perhe vanhemmuus ystavat-ja-perhe hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *