Mieheni on… no lue itse millainen

Parisuhteemme on hyvinkin keskustelevainen ja puhumme oikeasti kaikesta. Jatkuva kaikkien aiheiden läpikäyminen on varmaankin pääsyy siihen, miksi viihdymme niin pirun hyvin yhdessä. Mieheni on älykäs ja hyvä keskustelija kaikin tavoin ja arvostan sitä hurjasti. Hänellä on kuitenkin muutama keskustelunaihe, joissa tekee mieli laittaa välillä sormet korviin ja mumista, koska kiinnostusta on hanka edes näytellä näihin aiheisiin liittyen.

  1. Avaruus – Hyvin hankala aihe, jos ei siitä ole kovin kiinnostunut. En keksi mitään järkevää sanottavaa siitä ja pelkkä kuunteleminen ei aina riitä.
  2. Norjan paratiisihotelli – Ilmeisesti Norjan paratiisihotelli on parasta, mitä tv-historiassa on kuunaan keksitty. Ihmiset ovat kauniimpia, maisemat pastellisempia ja peli ovelampaa. Sain jopa matkalleni kommentteja Norjan paratiisihotellin etenemisestä (jota en siis itse seuraa) ja jopa kuvan yhdestä osallistujasta. OK…kiitos huolenpidosta…kai? Kotiinpaluuni jälkeen olemme yhdessä katsoneet viimeiset jaksot ja minulle on tehty kattava perehdytys siitä, kenestä osallistujista ME pidämme. Luojan kiitos tuo kausi on nyt saatu valmiiksi katsottua.
  3. Miesten vaatetus – Hänen oma nykyinen tai tuleva vaate-, kenkä- tai asustehankintansa. Vaatekaupoissa pyöriminen (niiiiin ei mun homma) ja myös jonkin tilaisuuden osallistujien vaateratkaisujen funtsiminen kaikista näkökulmista. On jopa käynyt niin, että olen ollut tapaamassa ”omia” kavereitani ja hän on kysynyt kotiintullessani, että oliko Kallella vihreä vai ruskea neule päällä. Ai, kas kun ei nyt tullut tehtyä listaa siitä mitä kenelläkin mieskaverillani oli päällä…Ensi kerralla katson tarkemmin.

Kirjoittaessani tätä postausta hän intoilee kokkausaiheiden parissa. Hänellä on ikäkriisi, koska tuleva pääministerimme on 34-vuotias ja jotenkin tämä vaikuttaa meihin niin, että meidän täytyy alkaa graavaamaan kalaa. Logiikka ei aivan avaudu, mutta graavatkoon. Hän tuli juuri tarkentamaan havainnollisesti miten graavilohi sitten leikataan. Lisään Instaan videon aiheesta (#uptodateblogi). Tiedätte sitten senkin.

Lisäksi hän suunnittelee piparitalotalkoita itsenäisyyspäiväksi ja tuhannen taalan kysymys onkin, että tehdäänkö piparitalot kuudelle vai yhdeksälle lapselle ja millä reseptillä. Eli kutsuuko hän yhden vai kaksi kaveria lapsineen meille rakentelemaan.

Koska mielenterveyteni on minulle kallis, aion todellakin olla itse töissä sen aikaa ja jättää miehet ja lapset kotiin keskenään. Näin olen järki-ihmisenä toiminut aina aiempinakin vuosina. Viime vuonna perinnettä vaalittiin keskellä muuttoa ja remonttia. Kesken väliseinien purkamisen ja villoittamisen harvemmin aletaan pitkän kaavan mukaan leipoa, mutta nyt sekin on nähty (paitsi minä en nähnyt, koska pakenin paikalta). Lopputuloksena oli seitsemän piparista leivottua, paistettua, koottua ja koristeltua traktoria.

Ihana mies. Ja ihanat kaverit.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *