Näistä haaveilen tänään

Kaivattu vapaapäivä ja toiveikas mieli pulpauttelevat mieleen kaikenlaista ihanaa, mitä voisi tehdä ja haluta. Haluaminen onkin ihan ydinosaamistani, tekemisen kanssa voi olla vähän niin ja näin.

Kuuntelin äänikirjaja Vappu Pimiän ja Johanna Huhtamäen kirjan Valonantajat ja vapaasti tiivistettynä sen pointtina oli, että asioita saa kyllä vaan on riittävän kiitollinen ja haluaa kunnolla. Hyviä uutisia minulle, joka en voisi olla kiitollisempi kaikesta mitä nyt on ja samalla haluan kuitenkin aivan hirveästi kaikenlaista.

Tuttipullohommat kiinnostelee monipuolisesti

1. Haluan viettää Irlannissa tai niillä hoodeilla muutaman viikon, jolloin voin tehdä mitä huvittaa. Haluan asua niin, että pääsen helposti kävellen Atlantin rantaan katselemaan pauhaavaa merta ja viettää päiväni passiivisesti haaveillen. Haluan syödä lounasta pubissa niin usein, että saan sieltä moikkaustuttuja. Haluan juoda teetä kotona villasukat jalassa.

2. Haluan sijaisvauvan. Olen käynyt vuosia sitten sijaisperhevalmennuksen. Halusin silloin ja haluan vieläkin kokeilla toimia kriisisijoitettavan tai adoptiota odottavan vauvan sijaisperheenä. Haluan hoivata vauvaa sydämeni kyllyydestä ja käydä kahviloissa vaunuja työnnellen. Elämäntilanteeni ei ole ollut sopiva vauvaa ajatellen kertaakaan valmennuksen jälkeen, paitsi nyt. Tällä kertaa esteenä on enää asuntomme koko, mutta ehkä jonain päivänä sekin järjestyy.

3. Haluan ottaa kesäksi hoitoon pieniä kaneja tai karitsoja. Tai molempia. Kaneja haluan pitää kämmenellä ja silitellä joka päivä. Karitsoja haluan ”kesyttää” niin, että ne kävelevät pihalla perässäni ja juottaa niille maitoa tuttipullosta (jotkut lammasemot dissaavat omia poikasiaan ja siksi joskus on aiheellista hoitaa karitsan ruokinta tuttipullolla).

Haluaakohan joku tällainen karitsa tulla minulla hoitoon? Ja ottaa kanssani selfietä?

Näitä tänään. Mitä sinä haluat?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *