maaliskuun ensimmäinen

Howdy! En vain malttanut olla pukematta cowboy bootseja minun vintagepaitaani (jos  nyt ysärin voi laskea vintageksi). Asusta housut kuuluivat jo talvikapseliin, mutta jatkavat ehdottomasti edelleen kapselissani Farkkupaita on kevään kapselin puolelta, mutta toista kertaa tällä viikolla käytössä. Jos olisin ehtinyt, olisin etsinyt jonkun tutoriaalin paidan solmisesta hienosti, mutta nyt mennään vain näillä omilla vajavaisilla keinoilla.

Asusta housut ovat käytössä neljättä kertaa, käyttökulu 26,25 euroa. Asuissa housut ovat olleet kermanvärisen neuleenfarkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Paita on blogissa ollut vasta tosiaan tällä viikolla, mutta käyttökertoja sillä on varmaan jo minultakin sata ja ties paljonko äitini on sitä 90-luvulla pitänyt.

Takkina tänään on Arketin tweed-takki, mutta olen sen ihan vasta yhdistänyt samoihin housuihin ja farkkupaitaan, joten kuvaa en siitä räpännyt kiireissäni. Farkkuasu passaa aivan kivasti sunnuntain kylästelyihin ja kevään odotukseen, vai mitä?

Kommentit (1)
  1. kevätkapselin viimeisen kuukauden teema eli 10×10 osa 2 – Vaatekaapilla | Lily
    11.5.2020, 15:26

    […] persikkaisen silkkipaidan, pilkkupaidan,  vihreän teepaidan, värikkään silkkipaidan, farkkupaidan, kermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Neuleen olen […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *