perusasujen perusasu

Farkkua, mustaa ja kermaa. Aika perusasu värien puolesta. Olen nyt niin innostunut kirkkaista väreistä, että tuntui todella tylsältä kiskoa musta takki tähän kokonaisuuteen. Ennemmin olisin nyt valinnut vaikka kirkkaan tomaatinpunaisen takin.

Vaikea sanoa vielä nyt noin kuukauden kaksi värikuumeesta kärsimisen jälkeen, että olisiko kirkkaampiin väreihin siirtymä kestävä ratkaisu vai hetken villitys. Mietin vielä siis hetken ennen mitään hankintoja ja toivon löytäväni kaipaamiani raikkaita sävyjä kirpputoreilta jos niihin päädyn.

Asusta housut on kolmatta kertaa käytössä, cpw on 35 euroa. Aikaisemmin yhdistin housut farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Neule on viime joulukuulle tehty hankinta ja olen ehtinyt sitä reilussa kahdessa kuussa käyttämään viidesti, cpw on 19 euroa. Neuleen olen yhdistellyt mustiin housuihin, vihreiden vakosamettijoggersien kanssa, lisäksi olen yhdistänyt sen harmaisiin ja ruskearuutuisiin housuihin. Takki on joulukuulta kirpparilta, mutta en muista monesti sitä olen nyt ehtinyt käyttämään. Muut asun palaset on vanhoja ja reilusti yli 30 kertaa käytettyjä.

Kommentit (1)
  1. kevätkapseli 10×10 osa 3 – Vaatekaapilla | Lily
    11.5.2020, 15:18

    […] silkkipaidan, pilkkupaidan,  vihreän teepaidan, värikkään silkkipaidan, farkkupaidan, kermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Farkut ovat kymmenennettä kertaa […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *