päivän asu

Tämän päivän asu on vihreämusta. Asussa pääosaa vetävät vihreät, vajaamittaiset farkut viime kesältä. Yhdistin ne mustiin saappaisiin ja silkkipuseroon. Tänään pitäisi käydä miehelle ostamassa talvikengät ja tehdä kakku. Viimeksi käydessämme yhdessä kaupoilla lapsi vetäisi ensimmäiset kunnon tahtoiän itkupotkuraivarit ja raivosi koko matkan kotiin saakka kyseisestä kenkäliikkeestä. Toivotaan, että tänään ei tehdä liikkeessä yhtä hyvää vaikutusta.

Asussa pusero on käytössä seitsemännettä kertaa, cpw on desimaalit pyöristäen 13,60 euroa. Aiemmin paita on ollut paritettuna vihreisiin vakosamettijoggerseihin ja harmaisiin villahousuihin. Housut on käytetty nyt 12 kertaa ja cpw on 3,33 euroa. Housut olen aiemmin yhdistänyt harmaaseen kashmirpooloon ja vaaleanpunaiseen silkkipaitaan. 

En ymmärrä miksi ihmeessä minulla ei ole oikein paitojen päälle sopivaa neuletta/neuleliiviä kapselissani. Minulla siis vieläkin uupuu perusvaatteita kaapistani. Olen kirpputoreilta yrittänyt hakea sopivaa, vielä löytämättä. Jos sitten löydän liivin tai neuleen, nousisi kapselin vaatemäärä jo 41 kappaleeseen. Pitää miettiä asiaa. Mitä ajatuksia päivän asu herättää?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *