viskoosipökissä paleltaa

Onneksi ollaan vuoden pimein aika ohitettu ja ehkä ei enää niitä superpimeitä asukuvia joudu julkaisemaan. Nyt oli kirkkaampi päivä. Loppiainen meni ulkoillessa ja tänään palataan lapsen kanssa arkeen miehen palattua töihin lomaltaan. Aloitin kaverin kanssa eilen 50 km/7 päivää kävelyhaasteen. Nyt sitten tuntuu, ettei ehdi muuta tehdäkään, kun kävellä vain.

Päivän asussa viskoosihousut on yhdistetty massiiviseen villaneuleeseen. Asun neule on käytössä nyt 12. kertaa ja käyttökerran kustannus on 6,6 euroa. Neule on ollut asuissa yhdistettynä aiemmin vihreäruutuisiin housuihin ja  sinisiin farkkuihin. Housut ovat toista kertaa asukuvissa ja kolmatta kertaa päällä (à 13,33). Niiden alle laitoin villasukkikset lisäksi kengiksi pitkävartiset saappaani, sillä viskoosi ei ole pidä lämpöä juuri ollenkaan. Se on hyvä materiaali lämpimiin kesäpäiviin, mutta ei nollakeleille!

Mitä pidätte asusta? Asu on unelmarento, mutta kuvissa nyt näytän aika hassun malliselta. Ei kannattaisi yhdistää kahta löysää vaatetta, varsinkaan kevyttä ja ilmavaa alaosaan ja raskasta, strukturoitua neuletta yläosaan. Toisaalta on tylsää ja ankeaakin miettiä aina imartelevuutta asuissa, eikö vaan? Ja jääkö viskoosi talvisin käyttämättä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *