granny chic

Päivän asu on aika granny chic. Mummotyyli on ollut tietyissä piireissä todella suosittua viime aikoina ja paljon itsekin kanavoin ikäihmisten pukeutumistyylejä. Kuinka tyylikkäitä he usein ovatkaan! Tässä asussa myös  joulun odotus näkyy, tai sitten katson asujani jouluisen suodattimen läpi.

Asussa on yhdistettynä kermainen kuvioneule vaaleanharmaisiin villakangashousuihin. Punaiset kynnet ja huulet tietenkin sen joulutunnelman minulle asuun rakentavat, asu itsessään on täysin käytettävissä joulun jälkeiseenkin aikaan.

Neule oli yksi viidestä talvikapselihankinnasta. Mietin neuleen pitämistä melko pitkään, sillä pelkäsin, ettei ostos olisi kestävä. Pidin siitä kuitenkin niin, että ostin sen vähän riskillä. Olen neuletta nyt pitänyt kaksi kertaa, käyttökerralle kustannusta syntyy vielä 50 euroa. Housut on loppukesäinen ostos ja käytetty 11 kertaa, käyttökertakustannus on 7,20 euroa.

Miten tällainen löysää löysällä asu uppoaa? Niin ja tuli mieleen, että asussa mummoneule ja pappahousut yhdistyvät, onko se jo liian granny chic?

Neule aiemmin

Hiihtolomaunelmia

Housut asuissa aiemmin

Itsenäisyyspäivän asu

Marimekon puserossa

Mustaharmaavalkoista päivää

Villaa päälle!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *