värien käyttö asuissa

Onpa hankalaa, kun ajastustoiminto ei toimi ja postaus näyttää olevan ”julkaistu”, vaikka se ei ole. Aloitan sitten jo tänään ensimmäisen postaussarjani, kun alunperin se oli suunnitelmissa vasta ylihuomenna. No, jokatapauksessa värien käyttö asuissa tuntuu monesti aika vaikealta ja aion esitellä seuraavien päivien omat vaihtoehtoni värien käytössä pukeutumisessa. Osaa esittelemistä vinkeistä käytän aktiivisesti ja osaa en varsinkaan talvisin. Vinkkien esittely on samalla haaste omaan pukeutumiseeni.

Näissä postauksissa tulen esittelemään myös takin ja muut asusteet asukuvissa perinteisten kenkien lisäksi. Asut rakennan pääosin talvikapselini osista, vain laukkua ja takkeja joudun lainaamaan kapselin ulkopuolelta.

Ensimmäisenä esittelyssä tänään on yksivärinen asu, jossa pelataan materiaalien tekstuureilla. Yhden värin asu lienee erityisesti mustana olevan helppo toteuttaa ja se on aika klassinen ja varma tapa pukeutua. Kokomustia asuja näkee paljon. Yksivärisessä asussa on kengät, laukku, vyö ja takki sekä sisävaatteet huomioiden vain yhtä väriä. Mielenkiintoa asuun tehdään materiaalivalinnoilla. Yhdistän asussani villaneuleen villakankaisiin housuihin, toppatakkiin ja nahkaan.

Itse harrastan harvoin täysin yksivärisiä asuja, vain kokomustaa olen kokeillut muutaman kerran. Mustan lisäksi muuhun kokopukeutumiseen minulla ei ole tämän hetken vaatekaappini sisällöllä mahdollisuutta.


Yhteen väriin pukeutuminen on minusta tarkalleen ottaen aika haastavaa, kun saman värin värilämpö ja -syvyys helposti vaihtelee, eikä asu enää ole yksivärinen, jos vaihtelua värissä on enemmälti. Mustassakin usein on punainen tai sininen pohjasävy, jotka sitten voivat luonnonvalossa näyttää aika hassulta samassa asussa.

Mitä tykkäätte tällaisesta asusta ja tuleeko harrastettua kokonaan yhteen väriin pukeutumista? Ja onko värien käyttö asuissa mielestänne vaikeaa?

Villakangashousut asuissa aiemmin

Villakangashousut käyttöön

Toistamiseen villakangashousut

Pooloneule osana asua aiemmin:

10×10 haaste

Kukkakuvioinen pusero

Lisään vielä, että housut ovat kolmatta kertaa käytössä, cpw on 26,7 euroa. Neule on päällä kolmatta kertaa, à 19,7 e. Takki on useita vuosia vanha H&M bufferi (+300 käyttökertaa), kengät viime talven Dr. Martensit (+200 käyttökertaa) ja laukku Balmuir (+200 käyttökertaa)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *