liian pienet housut

Tänään päätin, että luovutan näiden kermanväristen farkkujeni kanssa. En jaksa enää yrittää saada kokoa liian pieniä housuja toimimaan. Tykkäisin kovasti vaaleista housuista, mutta en pidä siitä, että nämä ovat mahdottomat istua ja raskauden myötä löysynyt vatsanahka laskeutuu ihastuttavasti housujen ylle. En sitten tiedä, kiinteytyykö vatsa-alueeni enää koskaan ja mietin, että tarjoan näitä housuja pienempikokoisille kavereilleni suosiolla. Olen varastoinut useita pieneksi käyneitä housuja ja mekkoja ja niiden näkeminen vain lisää ahdistustani vaatteita kohtaan.


Housut on käytetty yli 30 kertaa, kun vielä viime keväällä ja kesällä ne istuivat hyvin. Asuissa ne ovat olleet aikaisemmin yhdistettynä valkoiseen villaneuleeseen ja ruskeaan kashmirneuleeseen. Paita on alkusyksyn ostos  ja olen sitä käyttänyt vasta kahdeksan kertaa, käyttökerran hinta on nyt 11,90 euroa. Paita kuitenkin on sellainen, joka kulkee varmasti mukana ympärivuoden käytössä ja uskon saavani sille käyttökertoja kovasti tulevasta keväästä syksyyn. Viimeksi olen pitänyt sitä vihreiden farkkujeni kanssa ja sitä ennen se on yhdistetty vihreisiin vakosamettijoggerseihin ja harmaisiin villahousuihin.

Mitä pidätte tästä asusta? Kuinka nopeasti luovutte liian pienistä vaatteista ja jos säilytätte niitä, kuinka kestätte sitä syyllisyyttä? Minulla tulee oikeasti aivan surkea olo, kun en pääse vanhoihin mittoihini ja vaatteet makaavat käyttämättöminä vieden vain tilaa kaapista. Siksipä nämä nyt saavat poistotuomion. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *