joulupäivä

Polka dot -sukkikset ovat nyt olleet paljolti esillä ja itse innostuin ostamaan sellaiset Saksassa sukkahousuostoksilla Calzedoniassa. Yhdistin sukkahousut &other storiesin villakankaiseen hameeseen ja Sézanen räiskyvän vihreään neuletakkiin joulupäivän kunniaksi. Hauskasti neule sai hameen sävyn vihertäväksi ja kokonaisuudesta tuli kuitenkin aika rauhallinen värien suhteen.

Tämä kokonaisuus on eiliseen jouluasussa verraten kotoisampi, vaikkakin minihame + taapero on aika haastava yhdistelmä kylästellessä! Haaveilen kokonaisesta joulusta kotona, mutta vielä emme uskalla aiheuttaa iso- ja isoisovanhemmille pahaa mieltä.

Ymmärtääkseni monella muullakin isovanhemmat ym. vaativat lapsiperhettä käymään, vaikka heillä ei mitään matkustusrajoituksia olisi. Istumme joulunpyhät käytännössä siis autossa, vaikka lapsi inhoaa autolla matkustamista ja itsekin haluaisi ennemmin levätä ja rakentaa omia jouluperinteitä lapselle kotiin.

Asukokonaisuuden hame on aiemmin ollut yhdistetty punaiseen ja kermaan. Päällä se on viidettä kertaa, käyttökertakustannus on 11,80 euroa. Neuletakki on talvikapseliin tehty hankinta ja aiemmin ollut asussa yhdistettynä näin ja näin. Päällä se on kolmatta kertaa, käyttökertakustannus on siis noin 31,70 euroa. Mitä tykkäätte polka dot + kukonaskelkuvioyhdistelmästä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *