palmikkoneule ja minari

Halusin eilen laittaa pitkästä aikaa & Other Storiesin villakangashameeni. Yhdistin sen jouluisesti punaiseen palmikkoneuleeseen. Asusta muodostui aika lemppari, hyvän mielen kokonaisuus. Hame on minulle liian lyhyt työkäyttöön, mutta pidemmän takin kanssa aivan sovelias talveen ja vapaa-aikaan. Enkä edes ole töissä nyt, joten voin hyvillä mielin hametta pitää arkenakin. Kenellä muulla yhtä vahva työidentiteetti, että kesken hoitovapaan miettii vaatteiden soveliaisuutta aktiivisesti?

Paksummat sukkahousut olisivat olleet tähän asuun parempi valinta, mutta onneksi en viettänyt ulkona pitkää aikaa. Varma merkki siitä, että on tullut aikuiseksi on muuten kylmänsietokyvyn katoaminen. Tai sitten on vain hävittänyt kaiken ruskean rasvan vartalostaan ja korvannut sen valkoisella. 😀

No joo. Paita on päällä kahdeksannetta kertaa, 11,88 e. Neule on lempipaitojani, rakastan sen yksityiskohtia. Olen käyttänyt sitä aiemmin esimerkiksi 10×10 haasteessa ja blogin toisessa asupostauksessa. Hametta olen ehtinyt käyttämään vasta neljästi, 14,75 e. Se on helppo yhdisteltävä perusneuleiden kanssa. Viimeksi yhdistin sen kermanväriseen neuleeseen. Jos minulla olisi hameen kaveriksi ruutukuvioinen, ruskean sävyinen jakku ja asuisin Manchesterissa, en varmaan muita vaatteita pitäisikään.

Kengät on Dr. Martensit, joista tuli kuin uudet rasvauksella. Olen lopettanut kosteussuojien käytön kengissä ympäristösyistä ja kengät ovat nyt hieman kovemmalla kulutuksella. Ehkä esimerkiksi mehiläisvaha toimisi kosteussuojana.

Sellainen kokonaisuus eilen, mitä tykkäätte?

Kommentit (2)
  1. lisanicholas25
    12.12.2019, 13:36

    nice blog post

    1. Thank you! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *