harmaan sävyt

Jatkan nyt väripostaussarjaani värien käytöstä pukeutumisessa. Vuorossa ovat harmaan sävyt. Tänään Tapanina meillä vihdoin levätään, jos nyt kaupassa käydään. Tämän päivän asu lienee siis pyjamat. Tämä asu on ollut käytössä jo syksyn kapselissa, mutta kuvasin se postausta varten vasta äskettäin.

Väripostaussarjassa esittelin  vasta yksivärisen asun ja nyt asussa on esittelyssä  harmaan sävyt. Värejä asussa on yksi, mutta asussa pelataan sen yhden värin syvyydellä. Tämä mahdollistaa mustan tuomisen muunkin väriseen asuun.

Yksivärisen asun luonteva sovellus itselleni on valita yksi väri ja lisätä asuun eri sävyjä samasta väristä. Tällaisia sävyillä leikittelyjä harrastan usein. Ylläni oleva asu olisi mielestäni vielä parempi, jos housut olisivat hieman tummemman harmaan sävyä, tai takki olisi harmaa. Näillä nyt kuitenkin mennään, vaatekaappini noin 40 vaatteen varassa ja aika hyvältä asu silti näyttää!

Olen kokeillut kapselipukeutumiseni, eli viimeisen puolen vuoden, aikana esimerkiksi ruskean, harmaan, vihreän ja sinisen eri syvyysasteita ja sävyjä asukokonaisuudessa. Harmaan ja ruskean sävyillä pystyn pukeutumaan päästä varpaisiin samaan väriin, mutta muilla väri pitää liu’uttaa lopulta mustaan.

Saman värin eri sävyihin pukeutuminen on toimiva tapa saada asusta harkittu. Se ei ole minusta yhtä rajaava, kun yhteen väriin pukeutuminen. Silti se näyttää harmoniselta ja siistiltä. Oletteko kokeilleet pukeutua tällä tavalla yhteen väriin ja vaikuttaako se toimivalta asun värien valinnan tavalta? Ja onko harmaan sävyt riittävän lähekkäin vai vaikuttaako asu siltä, että mustan seassa on vain vaaleanharmaat housut? 😀 

Harmaat housut:

Mustaharmaavalkoista päivää

Itsenäisyyspäivän asu

Granny chic

Villaa päälle!

Niin ja lisäyksenä:

Housut ovat olleet käytössä nyt 12 kertaa, 6,6 euroa. Takki on viime talvelta R-collectionista (+100 käyttökertaa), laukku Balmuirin toissa syksyltä (+200 käyttökertaa) ja kengät viime talven Vagabondit (+50 käyttökertaa).

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *