Keskiviikon kahvilasuositus

Keitä muita ärsyttää, että Helsingin katukuva täyttyy eräistä ketjukahviloista? …noh minua ainakin.. En sano, että niissä kahviloissa olisi jotain huonoa, mutta niitä on vain liikaa. Siksi olen päättänyt äänestää jaloillani.

  

Tänään istahdin erään pienen hiljaisen kahvilan pöytään ja ihastuin paikkaan ensi silmäyksellä: kaunis, simppeli sisustus, jota täydensi kahdesta suunnasta tuleva valo. Oli hyvä lukea kirjaa ja nauttia ERITTÄIN hyvästä kahvista, kun mieli on ollut taas jälleen kerran alavireinen.       

Kyse on Albertinkadun ja Eerikinkadun kulmassa olevasta pienestä kahvilasta, joka on kahden pienyrittäjän omistuksessa. Kahvilan nimi on Pause Cafe 21. Kaikki leivonnaiset olivat itse valmistettuja ja kahvi oli taivaallista. Olisin voinut juoda sitä useamman kupin ja nauttia sisääntulvivasta valosta. Hinnat eivät päätä huimanneet, sillä kahvi ja lounastyyppinen quiche salaatilla maksoi 8,50. Tänne menen ehdottomasti uudelleenkin! Menkää tekin! <3

Olin ajatellut ottavani kuvia kahvilasta, mutta puhelimeni akku loppui. Kuvat on nyt siis lainattu Pause Cafe 21:n Instagram-sivuilta, joka on @pausecafe21.

kulttuuri ruoka-ja-juoma suosittelen
Kommentit (3)
  1. Kiitos suosituksesta!! Ehdottomasti kaipaan vaihtelua ketjukahviloille, ja tätä täytyy kyllä kokeilla 🙂

    ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    1. Ehdottomasti suosittelen! Mukava tunnelma ja TODELLA hyvää kahvia! <3

    2. ps! Sulla on ihana blogi! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *