Tähtihetkiä elämässä: Tindertreffit, jotka eivät niin menneet putkeen ja ne treffit jotka menivät

Viikonloppuna kaksi ystävääni selasi Tinderiä ja minä uteliaana halusin nähdä, millainen Tinder on nykyään. Poistin oman Tinderini vajaa vuosi sitten. Halusin kuitenkin tietää, onko Tinderissä sama meininki, kuin silloin, kun sitä itse selailin (lue: pelailin).

Mieleeni muistui omat Tinder-treffiajat. Siis sitä, minkälaista säätöä se loppupeleissä olikaan saada aikataulut mätsäämään mätsin kanssa kömpelöistä keskustelun aloituksista puhumattakaan.

Tässä kooste muutamista treffeistä, joille ei tullut jatko-osaa:

Olin jutellut jo hetken aikaa erään herran kanssa, jonka kanssa sitten päädyimme arvovaltaisille treffeille. Kyseinen herra saapui treffeille noin 20 minuuttia liian myöhässä treffipaikaksi sopimaamme kahvilaan. Sitä ennen hän kuitenkin laittoi kohteliaasti viestin, jossa kertoi että on myöhässä. Kuitattuani asian, hän laittoi viestin, että voisinko ostaa hänelle kahvin jo etukäteen, ettei joudu odottelemaan.. Noh (tyhmänä) kohteliaana, ostin. Koko treffit kuluivat oikeastaan siihen, kuinka herra kertoi itsestään. Treffien päätyttyä tiesin hänen kengännumeronsa (joka oli iso), urapolkunsa, asuntonsa kunnostamiprojektin, sekä kaikki viimeisen vuoden aikana käydyt matkat ja kauppalistan. Hän ei tiennyt minusta yhtään mitään, sillä joka kerta, kun olin sanomassa jotakin, herra puhui päälleni. Treffien päätyttyä olin aivan hiestä märkä, sillä olin miettinyt viimeisen TUNNIN ajan, että miten pääsen tilanteesta pois. Herra päätti treffit sanomalla minulle, että näkisimmekö vielä uudestaan, kun meillä näkyi juttu luistavan. Olin niin sanaton, että sain sanottua vain, että mun bussi lähtee kohta ja pakenin paikalta.

Erään toisen herran kanssa sovimme treffit hänen luokseen, sillä hän kertoi tehneensä ruokaa. No, ei ollut ruokaa. Kun kysyin, että eikö hän ollutkaan tehnyt ruokaa, hän totesi, ettei jaksanutkaan ja kysyi, että eikö voitaisi mennä vain suoraan jälkiruokaan.Olin sitten skipannut opiskelijaravintolaruokailuni tätä herrasmiestä varten, joka sitten halusi jälkiruokailla vain kanssani. Katsoin kelloa ja totesin, että kerkeän vielä mennä opiskelijaravintolaan syömään ruokaa, koska jälkiruoka tuollaisen älykääpiön kanssa ei kiinnosta.

Eräs tyyppi puhui niin paljon superruuista ja fitneksestä, että hän oli aivan liian terveellinen minulle.

Miehet puhuvat usein siitä, ettei nainen näytä luonnossa yhtään siltä miltä kuvissa. Tai että joillain naisilla saattaa olla niitä parin vuoden takaisia kuvia, joissa oli vielä fit ja healthy, mutta yhtäkkiä kroppaan olikin kertynyt maallista hyvää. NOH, näin saattaa tapahtua myös naistinder-treffaajille. Nimittäin…. En ollut tunnistaa erästä henkilöä, joka istahti eteeni kahvilan pöytään. Elopainoa herralle oli kertynyt viimeisemmän Tinder-kuvan jälkeen noin 30 kiloa, eikä hänen tukkansa tai partansa ollut nähnyt kampaajan trimmeriä muutamaan kuukauteen. Koko treffien ajan olisi tehnyt mieleni kysyä herralta, että koska hän on viimeksi päivittänyt Tinder-profiilinsa kuvat. Oloni oli petetty, enkä tiennyt miten olisin asian hänelle kertonut. Tuli olo, etten voi olla niin pinnallinen, että välittäisin noin paljon ulkonäöstä, mutta kyllä.. Ensinnäkin tuli olo, että herra on epäluotettava. Meni maku koko hommasta.

Eräille treffeille saavuin itse myöhässä, koska olin krapulassa. Haisin varmaan vanhalta viinalta, vaikka olin käynyt suihkussa ja pessyt hampaani useampaan otteeseen.. En muista treffeistä mitään, sillä pohdin mielessäni koko ajan sitä, että luuleekohan treffiseurani minun olevan alkoholisti. Eipä tullut uusia treffejä.. Heh.

Mun Tinder-treffiuralleni kuitenkin tuli hassu ja tosi ihana loppu. Tapasin nimittäin nykyisen kumppanini juurikin siellä. Itse pahaisessa: Tinderissä. Poikkeavaa tässä THE Mätsissä oli se, että tapasin hänet samana päivänä, kun oltiin mätsätty. Varmaan parin tunnin sisällä, kun The MÄTS oli tapahtunut.En siis aikaillut. En ehtinyt luomaan kyseisestä henkilöstä mitään ennakko-odotuksia tai illuusioita. Eikä hänkään minusta. Kaikki tuntui olevan kovin luonnollista. Saattoi ehkä myös johtua siitä, että olin jäätävässä flunssassa ja ei muuten paljoo pysyny meikkivoiteet nenässä. Mun klyyvari oli punanen ja kuiva ja sitä piti niistää 5 minuutin välein.Glamour oli siis kaukana, mutta eipä sitä tarvitakaan hyvään ihmissuhteeseen.

Kommentit (3)
  1. Ohh!! Irc-galleria-aika! Voi niitä ”kulta-aikoja”! 😀
    Hienoa, että sä olit päässyt sun alkujärkytyksestä pidemmälle kuin mä ja päätynyt seurustelemaankin tyypin kanssa, joka ei ihan vastannut alkuodotuksia!

    1. Joo, en juossu pakoon, vaikka nyt jälkikäteen voin todeta, että ois pitäny. 😂 Eikä ulkonäön takia vaan millaseksi tyyppi paljastui. 😂

  2. Mä nyt en ole treffaillut vuosikausiin, mutta muista aikoinaan irc-galleria aikana kun sovin treffit yhden jätkän kanssa. Kuvissa oli siloposkinen, timmi kaveri, mahtavan pörröisen tukan kanssa. Paikalle saapui +30kg kerännyt kaveri, jolla oli kyllä pörröinen tukka, mutta paha akne. Päädyimme itseasiassa seurustelemaan lopulta joksikin aikaa,mutta muistan sen shokin joka ensin oli kun toinen lävähti naaman eteen enkä ollut tunnistaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *