Bachelor Suomi alkaa: Veikkaa TOP 3:sta!

bachelor_suomi_kausi_1_liv.jpg

Tänään se alkaa: Bachelor Suomi!

(leikitään tässä välissä, että kyseessä on todella Suomessa ensimmäistä kertaa esitettävä konsepti, eikä suinkaan eri nimellä parikin kautta nähty deittailuohjelma)

Kun Suomen Bachelor julkaistiin tämän kuun ensimmäinen päivä, yllätyin positiivisesti! Pelkäsin ohjelmaan valittavan jonkun tyylikkään mutta limaisen tai komean mutta persoonattoman miehen, jonka peliliikkeet eivät kiinnostaisi alkuunkaan. Ohjelman tähtenä nähtävä Juha Rouvinen on komea mutta ei sliipatulla tavalla, ja pieni rähjäisyys tuntuisi vain pukevan häntä vieläkin paremmin. Julkisuudessa nähdyt ja kuullut haastattelut mies on mielestäni hoitanut hyvin: ote on realistinen mutta viihdyttävä, mikä lupaa hyvää tämän klassikkodeittailuohjelman suomalaisversiolle.

bachelor_suomi_juha_rouvinen.jpg

Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäisen kauden viihdyttävyyden ja jännittävyyden maksimoimiseksi aktivoidaan blogin oma BS-ennustus! Kun olet katsonut tänään tai myöhemmin ohjelman ensimmäisen jakson ja nähnyt siten kaikki ohjelman naiset, käy kommentoimassa tänne blogiin veikkauksesi tulevasta TOP 3:sta. Omia veikkauksia voi toki tulla myöhemmin korjaamaan, mutta on hauska katsoa erottuvatko ne omat lempparit jo ensimmäisen jakson perusteella. Jenkkiversiossa tätä veikkausta tekee joka kauden kohdalla talk show -isäntä Jimmy Kimmel, joka tänäkin vuonna oli hämmentävän lähellä (vaikka kuulemma ne veikkaukset tekee oikeasti hänen vaimonsa).

Video: Plantagen x Bachelor Suomi

 

Bachelor Suomi

Alkaen ti 15.3. klo 21.00

Liv (+Ruutu)

 

Live-twiittaan ensimmäisen BS-jakson tänään klo 21.00 alkaen!

Liity joukkoon @MariaVariety 🙂

 

P.S. Ameriikassa nähtiin viime yönä The Bachelor -alkuperäissarjan 20. kauden finaali, ja samalla julkistettiin seuraava The Bachelorette!

P.P.S. Toivottavasti jatkossa Suomi-version jaettavat ruusut ovat vähemmän lehdekkäitä!

 

 

 

 

Kuvat: Liv.

Kommentit (1)
  1. Oma veikkaukseni (summittaisessa järjestyksessä) on Jenny, Nina ja Susanna! Osa näistä on omia lemppareita, js osan uskon muuten vaan pääsevän pitkälle. Onneksi nämä naiset pääsivät jatkoon myös toisesta jaksosta. Oli muuten aikamoinen yllätys, että first impression -ruusun saanut Heidi tippui heti ruusua seuranneessa jaksossa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *