Gangsteriviikonloppu: Bonnie & Clyde -minisarja TV Viidellä

1614389_494466824007661_1129455894_o.jpg

Kuva: History, Lifetime and A&E

Vuodenvaihteessa kirjoitin amerikkalaisen viihdemaailman hetken ihastuksesta Bonnie & Clyde -minisarjaan, ja nyt tämä kaksiosainen historiaa sivuava teos nähdään TV Viidellä! Viime vuoden joulukuussa esitetty minisarja ihastutti Yhdysvalloissa ihan ulkonäöllisten seikkojenkin takia, ja ainahan tämä kapinallisten nuorten rikostarina on kiehtonut; klassikkoelokuvana ihmisten mieleen on jäänyt vuoden 1967 Bonnie and Clyde, jonka pääosissa loistivat Faye Dunaway ja Warren Beatty. Näitä romantisoituja rikollisia näyttelee tällä kertaa Emile Hirsch ja Holliday Granger, jotka tekevät tässä versiossa hiukan seksikkäämmät ja roisimmat roolisuoritukset kuin on aikaisemmin tässä tarinassa totuttu.

//www.youtube.com/embed/ASR0PS6JQlk” frameborder=”0″ allowfullscreen=””>

Video: Bonnie & Clyde teaser trailer

Vahvasti visuaalisuuteen nojaava Bonnie & Clyde on kaksiosaisena lyhyt jopa minisarjaksi, ja sitä onkin helppo kohdella pitkänä elokuvana, koska TV Viisi lähettää molemmat osat perätysten perjantai-illassa. Gangsteri-teemaviikonlopun täydentävät lauantai- ja sunnuntai-iltojen elokuvat American Gangster (Denzel Washington) ja Public Enemies (Johnny Depp). 

Tunnen velvollisuudekseni varoittaa minisarjan katsojia mahdollisesta pakkomielteestä 30-luvun muotiin ja jo väistämättömältä tuntuvalta tarpeelta käyttää punaista huulipunaa. Tästä sarjasta voisi toisaalta myös laittaa korvan taakse tyylikkään asuvaihtoehdon loppuvuoden Halloween-juhlia varten!

 

Kommentit (2)
  1. Iiiiiik Emile Hirsch! (Onpas muuten karsea sukunimi kirjottaa. Jaiks!) Se oli Lords of Dogtownissa niiiiin kuuma silloin joskus. Enpä ole aikoihin nähnyt missään. Loistovinkki! Tänks!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *