Haluaisitko sinä rakastua tähän mieheen?

10519762_10152277053733053_8040604177797527924_o.jpg

Kuva: ABC

Kuukausi sitten loppuneesta The Bachelorette -kaudesta jäi jäljellä ainakin yksi selkeästi hyvä asia: uusi Bachelor! Kisassa Andin sydämestä kolmanneksi jäänyt Chris Soules julkistettiin eilen tähdittävän tulevaa The Bachelor -kautta, ja tuhannet naiset huokaisivat helpotuksesta. Miehen tulevaa titteliä pidettiin käytännössä varmana, sillä tämä fanien suosikki oli alkeellisimmallakin mediaälyllä katsottuna huikean paljon parempi vaihtoehto kuin ohjelmassa toiseksi jäänyt Nick. Ei ole yhtään ihmeellistä, että miljooniin katsojiin luottava kansallinen televisiokanava päätyi ennemmin puhtoiseen ja menestyneeseen farmariin Iowasta, joka toteuttaa sitä kuuluisaa amerikkalaista unelmaa vitivalkoista hammasriviään myöten, kuin pahapoika-Nickiin, joka osoitti selkeästi negatiivisen mielipiteensä kilpakumppaneistaan alusta asti sekä päätyi After the Final Rose -erikoisjaksossa paljastamaan hänen päätyneen sänkyyn Andin kanssa fantasiasviittitreffeillä (toisaalta, ainakin sosiaalisessa mediassa spekuloidaan ankarasti, että ohjelman tuottajat usuttivat Nickin kommentoimaan petipuuhiaan julkisesti). The Bachelor on ennen kaikkea imagon rakentamista, ja herrasmiesmäisen mukava Chris on valmis paketti heitettäväksi naisten areenalle!

156059_831995083479448_5114767044622450959_n.jpg?oh=992f25223b0e2b6bff663af1e0856d6e&oe=54644424

Kuva: Chris Soules

Chris puhui Andille aina kohtuullisen vaatimattomasti omasta urastaan maataloudessa, mutta kotikaupunkitreffeillä tämän sisko kertoi Andille miehen olevan myös rahallisesti hyvin menestynyt valitsemallaan uralla. Tämä faktahan vain lisää Chrisin kiinnostavuutta sarjan tuottajien ja sarjaa seuraavien naisien silmissä, enkä yhtään ihmettelisi, jos sarja tuo ryhävalaan hienostuneisuudella tämän esille. Toivottavasti Chrisin oma tausta tuotaisiin kauden aikana esille muutenkin kuin puheessa; yleensähän kaudet aloitetaan Los Angelesissa, jonka jälkeen reissataan ympäri maailmaa. Jatkuvana teemana uusimmalla The Bachelor -kaudella tullaan varmaan näkemään myös Chrisin romanttisuus, josta hän oli tunnettu Andia liehitellessään, ihan rakkauskirjeitä myöten. Voisin veikata, että aika moni nainen suorastaan kuolasi ruudun edessä, kun kauden loppupuolella juurikin Chris paljastui suloisia kirjeitä lähetelleeksi salaiseksi ihailijaksi. Swoon!

//www.youtube.com/embed/BY6KQAW8Qkk

Video: GMA announces the new Bachelor

Jos vanhoja merkkejä on uskominen, alkaa Chris piakkoin kuvata oman kautensa jaksoja, ja tämä kuvausprosessi kestää yleensä kaikkinensa sen reilun kuukauden. Siitä sitten pari kuukautta editoimiseen, jonka jälkeen ohjelma pyörii ruudussa myöskin sen pari kuukautta, ja sitten meillä on jälleen ruudussa kasa itkeviä naisia ja huonoja muotivalintoja kauden päättävissä erikoisjaksoissa. Pidän kyllä peukkuni pystyssä, jotta Chris löytää rinnalleen ansaitsemansa naisen, ja että hän ei turhan paljoa muutu oman sarjansa pyörityksessä; on aivan eri asia siirtyä yhdestä kilpakosijasta valokeilaan, josta ei vain pääse pois. Viime vuosilta on hyviä esimerkkejä poikamiehistä, joilla yksinkertaisesti oli aivan liian hauskaa kuvauksissa, mutta toisaalta Chrisille on myös niitä hyviä esikuvia hänen valitsemallaan julkisella matkalla. Pitää kuitenkin muistaa, että tämä ohjelmahan ei todellakaan kuvaa keskivertomiehen käyttäytymistä vastaavassa tilanteessa, vaan sarjan keskiössä olevalla miehellä on vähintäänkin teräksiset … hermot.

Vielä muistutuksena: blogin 1-vuotisarvonta päättyy tänään klo 23.59! Kipin kapin osallistumaan!

 

Kommentit (2)
  1. Uuuh, eli se uus poikamies on todellakin Chris! No, eipä tosin ollut yllätys.. Mun mielestä tossa formaatissa on vähän hämmentävää se, että casting noille kausille tehdään jo ennen kuin uusi poikamies julkistetaan. Eli porukka hakee ohjelmaan tietämättä keneen heidän tulee ohjelmassa rakastua :D. Tollanen casting-tilaisuus järjestettiin tossa meidän naapurikaupungissakin, en menny (toki oon naimisissa, saattaa vähän rajoittaa), mutta ois ollu herkullista olla siellä vaan seuraamassa vierestä touhua..

    1. Kyllä mäkin arvelin Chrisin valittavan, ja oon tässä vähän miettiny, et mikä siinä päätöksessä niin kauan kesti. Tai oikeastaankin: mikä Chrisillä maksoi, että mietti asiaa niin kauan? 🙂

      Joo, toi castingin aikaisuus on hassua! Monilla kausilla kilpailijoista on haastatteluja, missä kertovat toivovansa vielä ruudussa pyörivän kauden kilpailijoista jotain tiettyä uuden kauden tähdeksi. Esim. Ashleyn kaudellahan pässi-Bentley satutti tahallaan Ashleyä kertomalla halunneensa oikeastaan Emilyn tähdeksi. 😮

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *