Uusi Lily & lohdutusta

Viime viikolla blogiportaalimme Lily julkaisi uudet sivut!

Upeasta ulkonäöstä huolimatta vähän kaikki meni sekaisin, eikä minultakaan vielä kaikki suju ihan normaaliin tapaan. Pienellä viilaamisella oma bloggaaminen pääsee kyllä taas vauhtiin, ja Lilyäkin kovasti säädetään taustalla. Muistathan jättää kommenttia toimituksen blogiin tai laittaa mailia toimitukselle, jotta kaikki pienet bugit saadaan korjattua ja uudenkarheasta sivustosta nauttiminen pääsee  kunnolla vauhtiin. 🙂

Muutamia muutoksia/ongelmia on tullut:

  • tällä hetkellä seurattujen blogien listaa ei rekisteröityneillä käyttäjillä ole, ja tätä hoidetaan taustalla
  • vanhojen postausten rivitasaus on hävinnyt, mutta kuvitelkaa vaan tasaiset tekstirivit menneisyyteenkin
  • vanhojen postauksien tykkäysmäärät eivät siirtyneet uudelle pohjalle, eli vanhat postaukset eivät näytä saaneen yhtään rakkautta, mutta hyviä ne on, uskokaa vaan! 🙂

Tänne minunkin blogiini voi kommentoida muutoksista, ja yritän parhaani mukaan antaa apua tai vähintään vertaistukea.

WordPressiin siirtyminen on muutoksista huolimatta kiva juttu, koska bloggaajalle pohja on joustavampi ja vihdoinkin onnistuu esimerkiksi somejuttujen upottaminen kätevästi.

Tätä pohjaa olen käyttänyt esimerkiksi työjuttujen kanssa, joten taustakikkailu on jo tuttua (vaikkakin virheitä varmasti sattuu).

Tässä yllä on nyt näppärästi upotettuna Game of Thronesin tulevan ja viimeiseksi jäävän 8. tuotantokauden ensimmäinen varsinainen traileri, joka julkaistiin eilen. Jännää! Enää reilu kuukausi ensi-iltaan!

 

Lähdetään yhdessä seikkailemaan uudessa Lilyssä!

 

P.S. Postaustoiveita otetaan kommenteissa vastaan. 🙂

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Postausehdotus: Yle Areenan helmet! Minulla ei ole mitään kaupallisten kanavien tai suoratoistopalveluiden tarjontaa vastaan, mutta niihin liittyviä vinkkejä löytyy myös englanninkielisestä internetistä enemmän kuin ihminen ehtii elämässään katsoa. Sen sijaan kukaan muu kuin suomalainen tv-katsoja tuskin jaksaa skannata Areenan tarjontaa läpi.

    Ja ellei minulta ole mennyt mitään ohi, et ole tainnut kommentoida sanallakaan uusia muumeja…? 😉 (OK, ei taida olla ihan just sitä suosikkigenreäsi nuo piirretyt lastenohjelmat muutenkaan)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *