Variety Videos: kuumaa, hauskaa ja koskettavaa

//www.youtube.com/embed/dKlziym4Yvk” width=”854″>

Video: Jane Lynch Noseblind PSA – An Odor Elimination Intervention

Glee:stä tuttu Jane Lynch on tehnyt jälleen hauskan videon Funny or Die -komediasivuston kanssa! Video on tehty PSA-tyyliin, mikä on hyvin periamerikkalaista. PSA tulee sanoista public service announcement, mikä tarkoittaa televisiossa ilman mainosmaksuja näytettävistä yleistä hyötyä olevista tietoiskuista (mm. älä aja kännissä, seksi voi tappaa, huumeet ovat pahoja). Nämä yleisesti hyvää tarkoittavat videot ovat saaneet aikaisiksi tahtomattaan määrättömästi parodioita, ja tämänkertaisessa parodiassa nauretaan ihmisen kyvyttömyydelle huomata outoja hajuja omassa elinympäristössään. Tästä videosta tekee hauskan myös se, että kyseessä ei ole oikea PSA vaan Febreze-yrityksen mainosvideo, ja tuota tuotetta tarjotaankin videon lopussa ratkaisuksi hajuongelman poistamiseen. Muistan hyvin, kuinka vaihtoaikanani Jenkeissä ihmiset tuntuivat oikeasti pitävän Febrezeä ratkaisuna kaikkeen, ja se mm. poisti ihmisten mielestä tarpeen oikeasti siivota; todistin itse, kuinka joukkuetoverini ’puhdisti’ urheilujoukkueiden yhteisen pukuhuoneen suihkuttamalla sen täyteen Febrezeä!

 

Video: Portlandia on IFC – Battlestar Galactica

Viime viikolla puolet Internetistä tuntuu räjähtäneen, kun tieto levisi Netflixin työpaikkailmoituksesta, jossa etsitään yhtiölle uutta taggeriä. Työhön kuuluu periaatteessa Netflixin tulevan sisällön katsominen ja tuon sisällön luokittelu erilaisten yhdistävien määritysten mukaan, ja näiden luokittelujen perusteella Netflix osaa ehdottaa käyttäjälleen tulevaa sisältöä. Tämän uutisen levittyä monille viihdesivustoille ilmestyi ’jos saisin tämän työn’ -tyylisiä listauksia, ja Entertainment Weekly teki myös omansa. Heidän listauksensa lopussa oli amerikkalaisen sketsisarja Portlandia:n sketsi Battlestar Galactica:an koukkuuntumisesta, mikä hyvin kuvaa nykyistä binge-watching -villitystä ja Netflixin kykyä mahdollistaa tällainen addiktoituminen.

 

Video: David Letterman – Simon Helberg’s Nicolas Cage Impression

Työkaverini vinkkasi minulle Simon Helbergin mahtavista Nicolas Cage -imitaatioista erään jälleen kerran liian oudon ruokataukokeskustelun lomassa. Etsiessäni videota YouTuvesta huomasin tämän imitaation olevan suosittu Helbergin vierailemissa talk show’issa. Kyllähän Helberg tekee imitaatioita jatkuvasti pienemmässä mittakaavassa The Big Bang Theory:ssä, mutta jotenkin niitä on silti hauskempi katsoa osana haastatteluita. Imitaatiohan on muutakin kuin ääninäyttelemistä, ja etenkin Helbergin Billy Baldwin -naamaimitaatio on aivan huippu!

 

Video: Robin – Just nyt

Suomen suosituin teinitähti Robin saa oman sarjan MTV Katsomoon! Tämä dokumenttisarja ns. kurkistaa kulisseihin eli antaa faneille ja muille kiinnostuineille mahdollisuuden nähdä, mitä kaikkea Robin-ilmiön pyörittämiseen kuuluu. Sarja alkaa MTV Katsomossa elokuun 28. päivä, ja uusia jaksoja julkaistaan kerran viikossa yhteensä 10 kappaletta. Hyvin suunnitellussa markkinoinnissa tällainen sarja tarkoittaa tyhjiön täyttämistä, eli kun Robin taustajoukkoineen valmistelee syyskuun lopussa ilmestyvän uuden albumin julkaisua, fanit voivat keskittyä tähän uuteen sarjaan innostuen kahta kauheammin tulevasta levystä. Minua on aina kiinnostanut kaikki viihdemaailman kulisseihin sijoittuvat dokumentit, ja Robinistakin tykkään, joten tämä kannattanee ehdottomasti katsoa!

 

Video: Frozen Is the New Black

Viimeaikoina on ollut muotia tehdä erilaisia vaihtoehtoversioita televiosarjojen ja elokuvien tunnetuista osuuksista. Jostain syystä tällaisissa parodioissa ja kunnianosoituksissa tuntuu toistuvan ainakin jompikumpi näistä kahdesta asiasta: 1) tunnusmusiikit, tai 2) Disneyn prinsessat. Olen itsekin linkannut kuvia Disney-prinsessoista Game of Thrones:n naishahmoina, ja uusia versioita putkahtelee esille melkein päivittäin. Yksi uusimmista videoista on Orange Is the New Black -versio Disney-prinsessojen asuttamana eli Frozen Is the New Black, ja nimestäkin voi jo päätellä, että sen pääosassa on Frozen-elokuvan Elsa!

 

Video: John Legend – You & I (Nobody In The World)

Orange Is the New Black -teemailu jatkuu (ainakin tavallaan)! Sophia Bursetia sarjassa näyttelevä Laverne Cox vilahtaa John Legendin uudella musiikkivideolla ”You & I”. Videon teemana on naisien peiliin katsominen, ja yksinkertaisella idealla ja tavalla toteutettu video koskettaa yllättävästi. Tämä kannattaa katsoa kokonaan.

 

Jos sinua jäi harmittamaan tulevan Fifty Shades of Grey -elokuva pääosan vaihtuminen, tämä video antaa pientä vilahdusta siitä, mistä jäimme paitsi. Sons of Anarchy:n pääosaa näyttelevä Charlie Hunnam ehti jo ottaa roolin vastaan vain hylätäkseen sen muutamia viikkoja myöhemmin. Sittemmin rooliin kiinnitettin Once Upon a Time:n sheriffi-metsästäjänä suurelle yleisölle tutuksi tullut Jamie Dornan. Tässä yllä olevassa Calvin Kleinin uuden naisten tuoksun mainosvideossa pääosassa tuntuu olevan Doutzen Kroes, mutta minä toivon videosta pidempää versiota, jossa nähtäisiin enemmän herra Hunnamia!

 

Kommentit (2)
  1. Olen Charlie Hunnamista tykännyt muinoin jo Queer as folkin aikoihin ja sen jälkeen tuli seurattua joka pikku rooli mitä kundi teki, niin tämä hössötys ja joka rooliin puskeminen Sons of Anarchyn jälkeen alkaa ärsyttää. En erityisemmin edes pitänyt 50 shades-kirjoista, mutta kyllä Hunnam olisi ollut niin totaalisen väärä näyttelijä kyseiseen rooliin, fanityttöjen mielipiteistä huolimatta. Kyllä uusi pääpari näytti leffan trailerissa niiiiiin paljon paremmalta kuin olin uskaltanut leffalta edes odottaa niin voisivat ihmiset jo lopettaa kaikki Hunnamin perään itkemiset ja sen lisäksi kaikki Alexis Bledel-Matt Bomer -shippaukset. 😀

    1. Käsittääkseni, joo, kirjojen faneilla on aika vahvoja mielikuvia siitä kuka noihin rooleihin sopisi parhaiten, ja tässä päästään taas perinteiseen eroon kirjojen ja elokuvien välillä: kaikkia ei voi miellyttää, sillä kirjojen maailma luodaan jokaisen päässä erikseen, joten elokuvat kannattaa aina ajatella kirjoista erillisinä kokonaisuuksina.

      Oon kanssa seurannut Charlie Hunnamia pitempään, ja mun mielestä (ja kirjoja lukematta) hän olisi sopinut tähän rooliin kyllä, mutta yhtään ei haittaa, että hän ei joudukaan tuohon riepotukseen. Dakota ja Jamie näyttävät uudessa trailerissa ihan rooleihinsa sopivilta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *