Variety Videos: uusia sarjoja, hauskoja vitsejä + Samuel L. Jackson

//www.youtube.com/embed/vwBZObfp24c” width=”640″>

Aina yhtä tahattoman viihdyttävä Sarah Palin oli kuukausi sitten Jimmy Fallonin vieraana The Tonight Show -ohjelmassa. Tämä kyseenalainen kunnia juontaa juurensa Palinin vuosien takaisiin kommentteihin siitä, että Putin tulee valtaamaan Ukrainan vielä jonain päivänä. Videossa Putin keskustelee asiasta Palinin kanssa, ja intoutuupa tämä parivaljakko myös musisoimaan yhdessä hyvin ajankohtaisella kappaleella. Palinille varmasti kelpaa tällä hetkellä mikä tahansa julkisuus, sillä hänen uusi realitysarjansa Amazing America with Sarah Palin pyörii paraikaa Sportsman Channel -kaapelikanavalla. En vain itse pääse ylitse siitä faktasta, että Palin vaikuttaa ihan oman elämänsä komediahahmolta; tosin Tina Freyn mahtavat imitaatiot saattavat vaikuttaa asiaan!

Kesäkuun 6. päivään on onneksi enää vain kuukausi aikaa, mikä tarkoittaa Orange Is the New Blackin fanien melkein vuoden mittaisen odotuksen olevan pian ohitse. Muutamia valokuvia ja onnettomia videonpätkiä lukuunottamatta emme ole juurikaan nähneet uutta materiaalia OItNBin toisesta tuotantokaudesta, mutta pari viikkoa sitten julkaistiin ensimmäinen oikea traileri kesäkuussa kokonaisuudessaan Netflixiin ilmestyvästä uudesta kaudesta. Trailerin perusteella sarjan meininki ei ainakaan näytä rauhoittuvan tai huonontuvan, ja saapuupa Litchfieldin naisvankilaan uusi varteenotettava vankikin. Orange Is the New Black on saanut viime aikoina julkisuutta muutenkin kuin tämän tulevan kautensa ansiosta. GLAAD-järjestö pitää silmällä LGBT-yhteisön näkyvyyttä televisiossa ja elokuvissa muun median lisäksi, ja se jakaa joka vuosi palkintoja aiheeseen liittyen. Tämän vuotisen parhaan komediasarjan palkinnon järjestöltä sai Orange Is the New Black, ja tämä kunnianosoitus kertoo sarjassa olevan LGBT-hahmoja, joita kohdellaan realistisesti ja oikeudenmukaisesti ilman alentavia stereotypioita. Lisäksi sarjassa Sophia Bursetia näyttelevä transnainen Laverne Cox sai palkinnon järjestön ajamien oikeuksien eteen tehdystä näkyvästä työstä median eri osa-alueilla. Toisaalla, Yhdysvaltain presidentti heitti sarjaan liittyvää hyvää läppää Valkoisen talon jokavuotisessa Correspondents’ Dinner -tapahtumassa. Viitaten oranssihkosta rusketuksestaan tunnettuun republikaaniin John Boehneriin, Obama sanoi: ”These days, House Republicans give John Boehner a harder time than they give me. Which means orange really is the new black.” Paikan päällä yleisössä istui sarjan näyttelijöistä ainakin Crazy Eyesiä näyttelevä Uzo Aduba.

Steven Spielbergin tuottama Extant on osa CBS:n kesätarjontaa. Tämän sci-fi -sarjan ehdottomasti suurin vetonaula on televisiossa erittäin harvoin nähty Oscar-voittaja Halle Berry. Sarjan premissinä on Berryn näyttelemän astronautin palaaminen Maahan yli vuoden mittaiselta reissulta avaruuteen, missä hän oli yksin suorittamassa tehtäväänsä, ja missä tapahtui ilmeisesti kaikkea jännää. Sarjaan on kiinnitetty paljon muista sarjoista tuttuja tähtiä, kuten Teho-osaston Goran Visnjic, joten selkeästi tästä heinäkuussa debyyttinsä tekevästä sarjasta halutaan tehdä hitti.

Muistatteko kun Benedict Cumberbatch oli Jimmy Fallonin vieraana, ja hän lausui dramaattisen vakavasti R. Kellyn uuden levyn sanoituksia? Samalla idealla mutta täysin eri tavalla toteutettuna Kevin Spacey esitteli pari päivää sitten Jason Derulon uutta hittiä ”Talk Dirty”. Pukeutuneena vanhan ajan barbershop quintet -tyyliseksi kokoonpanoksi, Spacey, Fallon ja muutama muu mies vetivät antaumuksella Derulon loistavan syvällisiä sanoituksia. Myöhemmässä haastattelussa Spacey kehuu olleensa innoissaan esityksestä ja harjoitelleensa kappaleen sanoja viimeisen parin päivän ajan aina ja kaikkialla!

Starz-kaapelikanavalla alkaa kesäkuussa uusi ja mielenkiintoinen sarja nimeltään Power, joka esitellään yllä olevalla videolla. Sarjassa kovan luokan menestynyt huumediileri ryhtyy klubibisnekseen rahapesu houkuttimenaan, mutta vastoin omia ja muiden odotuksia mies innostuu oikeasta bisneksestä ja haluaa siten muuttaa elämäänsä rehdimpään suuntaan. Kaikki miehen ympärillä eivät ole samaa mieltä, ja sivujuonessa heiluvat vieläpä huumediileriä jahtaavat viranomaistahot, joten draama on valmis. Sarjan tuottajana ja sivuosaroolissa nähdään itse 50 Cent eli Curtis Jackson. Trailerin perusteella sanoisin, että sarja on vähintäänkin tsekkaamisen arvoinen, joten Starzilla on tänä vuonna luvassa useampikin hyvä uusi sarja.

90-luvun nostalgisten sarjojen fanit saattavat odottaa Boy Meets Worldin seuraajan Girl Meets Worldin alkamista myöhemmin tänä vuonna, ja sarjaikävää helpottaa omalla tavallaan omintakeinen elokuvatähti Samuel L. Jackson. Hän oli Jimmy Fallonin vieraana The Tonight Showssa, jossa hän esitti runon alkuperäisestä Boy Meets World -sarjasta. Turha tässä on selittää enempää; you’ve got to see it to believe it!

 

Kommentit (2)
  1. Palinia on jotenkin tosi vaikea vihata, vaikka se onkin sellainen All American Dream-irvikuva ja vaikuttaa jäätäviin asenteiseiin Jenkkilässä. Jones-Mandvi-kombo sen hyvin tiivistääkin…!

    [[{”fid”:”352510″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”173″,”width”:”497″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

     

    1. Nyt sitä pystyy ihan helposti olemaan vihaamatta kun se ei oo enää millään tavalla vallassa, ja toi giffitiivistys on kyllä osuva! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *