Broileria uunissa, pekoniin käärittynä
Eilen tein ruokaa johon idean sain täältä Lilystä. Parsakattilajavillasukkien kirjoituksesta Pekonikana. Tein hieman muunnellen, lisäsin paprikan ja kukkakaalin lisäksi kevätsipulia sekä herkkusieniä. Ei tullut aivan samanlaista kuin esikuvassa, mutta hyvää se oli.
Pilkoin kukkakaalit ja paprikat sekä sienet ja sipulit vuokaan. Päälle ripottelin hieman Herbamare yrttisuolaa. Ja nokareet Olympia sulatejuustoa. Muistan tuon olympia sulatejuuston jo kaukaa aikaisemmasta elämästä, kuinkahan kauan sitä onkaan valmistettu.
Nuo käyttämäni broilerit olivatkin ohutleikkeitä eikä rintafileitä kuten uskon alkuperäisessä reseptissä olleen. Tein ruokaa kahteen eri astiaan kun ei olisi muuten mahtunut. Kasviksia olisin voinut ehkä laittaa enemmän. Uuniin 175 asteeseen.
Oikein maukasta tuli.