Helsingin vegaaniystävälliset ravintolat: Going Greek.

En ole pitkään-pitkään-pitkään aikaan yllättynyt näin iloisesti jonkin ravintolan kohdalla. Osasin kuvien perusteella odottaakin hyvää, mutta kokemus kaikkinensa oli loistava.

1.12.2017 avattu Going Greek on Antti Ukkosen ja Tommi Ripatin taidonnäyte. Tyypit voittivat vuonna 2015 Maikkarilla pyörineen Grillikuume-ohjelman, jonka jälkeen haussa olikin oma liiketila ja onneksi Kalliosta löytyi lopulta katuruoalle sopiva tila.

Going Greek (2).JPG

Going Greek (5).JPG

Going Greek käyttää vegaanisissa annoksissaan joko Oumphia tai portobello-sieniä. Oumph-täytteen saa valittua mihin tahansa annokseen lihan tilalle, portobello gyro sen sijaan löytyy listalta jo sellaisenaan. Diggaan itse Oumphista raaka-aineena paljon ja siksi olikin aika selvää, että haluan annokseni sillä. Tsatsikin pohjana toimii kaurapohjainen jugu.

Täysin perinteistä gyrosta on turha odottaa, sillä kaikissa annoksissa on omanlaisensa twisti. Voit kurkata annokset esimerkiksi täältä.

Going Greek (3).JPG

Going Greek (1).JPG

Going Greek (6).JPG

Going Greek (7).JPG

”Kaikki natsas”, niinkuin seuranani ollut äitini sanoi. Ruoka on tuoretta, tyypit jees ja sisustus super.

Aika pienillä jutuilla oli saatu tuotua Kallioon kreikkalainen fiilis. Tuntui, kuin olisi oikeasti ollut ateenalaisessa katuruokaravintolassa. Istumapaikkoja löytyy 12, toivottavasti niitä olisi kesällä lisää ulkona (vinkvink).

Going Greek menee täydellisesti lounaspaikkana, mutta voisin hyvin kuvitella istuvani paikassa myös iltaa ystävien kanssa.

 

♥♥♥

Läntinen Brahenkatu 12

MA – TO 10 – 20

PE – LA 10 – 22

 SU 10 – 20

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.