Brunsseilua Klaus K:ssa.

Blogi on viettänyt pari kuukautta kesätaukoa, enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan ihan uusia juttuja tänne! Syksy on mielestäni erityisen inspiroivaa aikaa sadonkorjuuaikoineen ja väreineen.

Kävin keväällä testaamassa ensimmäistä kertaa Klaus K:n vegaanibrunssia, joka tarjoillaan joka kuun ensimmäinen viikonloppu, lauantaina ja sunnuntaina. Brunssi oli tuolloin mieletön menestys ja itsekin olin miltei mykistynyt kaikista herkuista..

Brunssi oli kesän ajan tauolla ja aloitti jälleen syyskuussa. Sain Klaus K:lta kutsun brunssille ja kävinkin testaamassa syksyn ensimmäisen vegaanibrunssin.

Brunssi jakoi Facebookissa käydyn keskustelun perusteella mielipiteitä paljon. Osa jäi kaipaamaan jotain, osalle pääruoka oli pettymys.

Itse pidin brunssista jälleen. Vaihtoehtoja oli tällä kertaa vähemmän kuin viimeksi mutta itseäni se ei haitannut lainkaan, koska valikoimaa oli silti aivan riittävästi ja nyt tuli tosiaa maisteltua kaikkea.

Edelleen haluan myös mainita, että Klaus K:n keittiö hyödyntää satokauden kasviksia ja brunssin raaka-aineet ovat tuoreita.

Sanoinkin seuralaiselleni, että voisin itse syödä oikeastaan pelkästään alkuruokapöydän antimia, ne ovat mielestäni lähes poikkeuksetta parasta ja niin myös tällä kertaa. Kylmät salaatit ja makupalat, nam!

Itselleni brunssin ainoan pieni pettymys oli niin sanottu pääruoka. Pääruokavaihtoehtoja on kolme joista valita ja ne tarjoillaan pöytään. Valitsin itse tällä kertaa taco-aterian, jossa maut olivat kohdallaan mutta annos oli hieman haastava syödä ja siitä puuttui ”se jokin”.

Edelleen suosittelen lämpimästi testaamaan vegaanibrunssin ja seuraava mahdollisuus siihen onkin tulevana viikonloppuna 5. – 6.10. Ensi viikonlopun menun voi katsastaa etukäteen täältä.

 

Brunssin tarjosi Klaus K.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *