Egerton House Hotel & vegaaninen afternoon tea.

Yksi asia, jonka halusimme ehdottomasti Lontoon matkallamme kokea, oli iltapäivätee. Iltapäiväteepaikkoja on vaikka ja kuinka Lontoossa, mutta vegaanisia tarjottavia on harmillisesti edelleen melko vähän. Tai niin itse koin taustatutkimusta tehdessäni.

Löysin kuitenkin Kensingtonin kaupunginosasta vegaanista iltapäiväteekattausta tarjoavan paikan, Egerton House Hotelin. Varasin meille samantien pöydän. Pöytävaraus ei muistaakseni ole pakollista mutta suositeltavaa.

Afternoon tea (4).JPG

Afternoon tea (7).JPG

Afternoon tea (5).JPG

Egerton House Hotel on pieni, suloinen ja mielettömän kaunis ”boutique hotel” lähellä Hyde Parkia, Harrodsia sekä luonnontieteellistä museota. Hotellin henkilökunta oli aivan mieletön. Kohtelias ja tiesivät vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen.

Meidät ohjattiin pöytään, jonka jälkeen saimme valita molemmat omat teemme useamman vaihtoehdon joukosta. Teestä mitään tietämättömälle valinta meinasi olla vaikea. Onneksi hotellin henkilökunta osasi kertoa laajasti eri teelaaduista ja suositella kertomani perusteella minulle teetä.

Pian saimme eteemme myös useampikerroksisen kakkutelineen täynnä herkkuja. Erilaisia skonsseja ja niiden kanssa tuoreita marjoja, hilloja ja kermavaahdon kaltaista ”jotain”. Oli voileipäsiä perinteisellä kurkkutäytteellä, hummuksella ja oliivitapenadella. Ja aivan täydellisiä leivoksia ja pikkuleipiä. Kaikki oli täydellistä.

Afternoon tea (2).JPG

Afternoon tea (1).JPG

Afternoon tea (3).JPG

Oliko kaikki tämä 90 punnan (45 puntaa per henkilö) arvoista? Vaikka kattaus olikin mieletön ja syötävät herkullisia, ei se ollut miltei sadan punnan arvoinen. Jos taas ajattelen Egertonin tarjoamaa iltapäiväteetä kokemuksena, oli se jokaisen punnan arvoista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *