Ihonhoitorutiinini.

Olin pitkään todella huono ihonhoidon suhteen. Puhdistin meikin, laitoin kosteusvoiteen ja that’s it. Rehellisesti sanottuna vasta nyt blogin myötä, kun olen päässyt tutustumaan ihaniin ihonhoitotuotteisiin, olen löytänyt itelleni sopivat tuotteet ja niiden käytöstä on tullut rutiinia. Toki vakkarituotteetkin vaihtuvat silloin tällöin, kun saan testattavakseni uusia tuotteita ja niistä löytyykin uusia suosikkeja.

Näiden päivittäisin käytössä oleven tuotteiden lisäksi käytän kausittain Pai-ruusunmarjakasvoöljyä sekä Patykan silmänympärysgeeliä. Molemmat tulevat yleensä juurikin syksyn aikana takaisin rutiiniin. Ihoni kaipaa syksyllä ja talvella extrahuolenpitoa, jota se saa öljystä. Lisäksi silmänympärysihoni kaipaa pientä lisäherättelyä pimeään vuodenaikaan ja olen todennut Patykan silmänympärysgeelin hyväksi. Geeli laskee selkeästi turvotusta ja kirkastaa silmänympärysihoa.

Ihonhoitorutiinini (1).JPG

Superdrug Naturally Radiant -meikinpuhdistusvaahto Puhdistuksen suhteen olen edelleen hieman saamaton ehkä. Haluan päästä nopeasti suihkuun -etenkin iltavuoron jälkeen- ilman meikinpuhdistusoperaatiota suihkun ulkopuolella. Laiska mikä laiska. Ostin tämän Lontoon reissulla ja tykästyin samantien. Tiedän, että kuivuuteen taipuvaiselle iholle muu, kuin vaahtoputsari olisi ehkä parempi, mutta tällä mennään toistaiseksi. Tuote puhdistaa kasvot meikistä helposti ja iho jää pehmeän ja puhtoisen tuntuiseksi. Tuoksu on melko mieto, raikas ja hyvä. Plussaa riittoisuudesta.

Mossan Youth Defence -kasvovesi Jos suihkuun täytyy päästä nopeasti, niin suihkun jälkeen voin viettää tovin jos toisenkin ihoa hellien ja hoitaen. Kasvoveden virkaa toimittaa tällä hetkellä Mossan Youth Defence -sarjan kasvovesi. Kasvoveden tehtävä on tasapainottaa ihon pH-tasapaino puhdistuksen jälkeen. En tiedä, onko havaintoni oikea vai kuvittelenko vain mutta luulen, että tuote on tasapainottanut ja kirkastanut kasvojeni sävyä. Tuotteessa on marjaisa tuoksu, joka haihtuu nopeasti iholta.

ESSE Nourish Moisturiser*  Tässä on kosteusvoide, joka muiden sarjan tuotteiden kanssa keväällä suosikkituotteiden joukkoon, kun sain Sensitive-sarjan tuotteita testiin. Muut saamani tuotteet ovat loppuneet jo aikaa sitten, mutta kosteusvoidetta on vielä tippa jäljellä. Edelleen pidän kovasti tuotteen samettisesta tuntumasta, tuoksua ainakaan tässä ESSE-sarjassa ei ole juuri lainkaan. Iho tuntuu välittömästi levityksen jälkeen kosteutetulta ja mielettömän pehmeältä. Kun sain tuotteet testiin, ihoni voi todella huonosti muunmuassa stressin vuoksi. Jos samanlainen tilanne tulee uudestaan, otan todellakin muitakin sarjan tuotteita jälleen käyttöön, niin tyytyväinen olin. Voit lukea ESSE-postaukseni täältä.

Ihonhoitorutiinini (2).JPG

Evolve Beauty Radiant Glow* -kasvonaamio Ihonhoitorutiineihini kuuluvat myös kasvonaamiot. Monista kokeilemistani eniten olen tykästynyt tähän Evolven herkkunaamioon, joka sisältää muunmuassa kaakaota. Naamio sisältää kookoksenkuorijauhetta ja naamiota pois pestessä tämä toimii siis myös kuorintana. 2 in 1 siis. Super! Tuoksu on herkullinen, suklainen ja vaniljainen. Naamiosta voit lukea lisää täältä.

Iroisie Masque De Beauté -kasvonaamio on herkkäihoisille nappivalinta. Naamio sisältää muunmuassa merileväuutetta, joka muunmuassa suojaa ihoa ja kosteuttaa tehokkaasti. Olen itse käyttänyt kyseistä naamiota joskus jopa useamman päivän kuureina, jos iho kaipaa lisäskarppausta. Tuote on hellä, joten sitä tosiaan voi käyttää useamminkin. Iholla naamio tuntuu raikkaalta. Tekee mitä lupaa, iho on kosteutetun tuntuinen ja kirkas naamion jälkeen.

 

*Saatu blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *